Koval_ZNowin Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 siedziała w fotelu około dwóch lat przechodziłem i poprawiałem była poduszką przytulić się i uprać potrafiła najlepiej ogrzewać ręce ciepłym słowem z końca języka odwracanie kota ogonem po siódmym życiu dała sobie z tym spokój z każdym nie usłyszanym krzykiem traciłem jedno niebo na oczach mi nie zależało
krzysztof marek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 podoba mi się "wspomnieniowy" klimat utworu z wnioskiem w finale. pozdrawiam serdecznie :)))
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 wzruszające i jakże wymowna puentana oczach mi nie zależało czyli nie ukrywałem łez :)) serdecznie i ciepło - Krysia
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 emocje podm. lirycznego i uczucia fajnie uchwycone, i ot takie słowo. J. serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 serdeczności dla wszystkich:)
Rekomendowane odpowiedzi