Sławek Maj Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kupiłem sobie zeszyt Zwykły, prosty, pusty Rzecz trywialna Dla ciebie jest to tylko zwykły zeszyt Dla mnie też Mija rok Otwieram zeszyt Z zewnątrz prawie się nie zmienił Jest tylko trochę poniszczony i brudny W środku cały zapisany Dla ciebie dalej jest to zwykły zeszyt Dla mnie już nie Zgubiłem zeszyt Dla ciebie nic się nie stało Ja zgubiłem tożsamość
Gryf Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sławku, przeczytałem z zainteresowaniem. Zawiera głębokie przemyślenia nad naszymi życiowymi sprawami. Dla jednych coś co jest zwykłe, dla innych staje się sensem istnienia. Taki zeszyt może być pamiętnikiem, może być zapisaną poezją życia codziennego. Gubiąc go można stracić wspomnienia, czyli właśnie samego siebie. Dla mnie jest super, pozdrawiam.
Intarsja Lumiere Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zwykły wiersz, a jednak niezwykły :)
Rekomendowane odpowiedzi