Zbyszek_Dwa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Na dziś już kończę przeglądanie poezji a tu taka fajna niespodzianka Ania inaczej :) i to jak obrazowo z polotem Kończę w dobrym humorze :))) Serdecznie pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ale mi miło, Zbyszku drugi. Dzięki, jak nie wiem co! Para:)
Pan_Biały Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 ale przywaliłaś - prosto w pysk oj dobry, dobry wiersz pozdrawiam r
Liryczny_Łobuz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Aniu! No jakbyś bywała w knajpie "Bałtyk" Tylko tam kelnerka rozumiała zamówienie - "Pani Jolu - dwie lornety i dwie meduzy proszę!" Ale tylko raz brałem udział w bójce - bo spokojny z natury jestem :)) Dla mnie śliczny wiersz-retro! Pozdrawiam - Marek
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Panie Biały. Dzięki za opinię, że przywaliłam. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Marku, Łobuzie: "lorneta i meduza" kojarzy mi się z Himilsbachem i Maklakiewiczem:))) Pamiętam!!! Dzięki serdeczne, cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi