Jemall Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 niemy księżyc na gzymsie zawroty i tępy strach najważniejsze, to nie patrzeć w dół jak mieli na imię? ostatnia para z ust do ust to nie my niebieskie światło nie rozdziera chłodnym oddechem nabrać się ostatni raz zanim obrus przykryje rzekę konstruktor wykreśli słowo nośność
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dobre! Tylko jeden element mi tutaj nie pasuje: "nośność" Pozdrawiam, plus.
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 ostatnia para z ust do ust to nie my toniemy niebieskie światło nie rozdziera chłodnym oddechem nabrać się ostatni raz zanim obrus przykryje rzekę Tak wyglądała moja zabawa z tym wierszem ;) Lubię takie dwuznaczności, niedomówienia też tu dobrze zagrały. Pozdrawiam
Wilcza Jagoda Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawie ujęty kiedy konstruktor wykreśli nośność, wtedy nie będzie czego szukać na wodzie :) niebezpieczny taki lód:P ale i tak wole twoje hajki słoneczności W>J
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 jedyny dobry wiersz jaki dziś czytałem org schodzi na psy 4. i plus
Rekomendowane odpowiedzi