Baba_Izba Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie poskąpił Ci pazura Stwórca, a to dzisiaj rzadkość więc świętego ((Roger Moore'a) daj choć poudawać... Waszmość. ;) no wiem... ta inwersja może i taka sobie, ale już nie zmienię. Nowej płyty już mi się nie chce nagrywać ;)) Dzięki serdeczne Mądra Babo Izo Nie tak o mnie pisz Mądralo, to już starość, brak urody, kiedy w tobie mądrość chwalą! Hłe, hłe, hłe! Pozdrawiam serdecznie świętego Rogera Hayq - baba
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ad1 - o orzeszkach nic nie ma ad2 - no niestety mój :)) ad3 - a, do tego to specjalny odtwarzacz cza mieć ;))) Dobra, koniec żartów, dzięki za zajrzenie, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fstąp kup i Mash. w MπQ kupa tego je(ah) ;) Postrafiam. :))) zdupiłem ku, że Q, był by inszy niż podano nie podpowiadaj nie, podpowiadaj:)))) czapka z dyni serwus r to tak czy nie tak nie czołem ;)
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie poskąpił Ci pazura Stwórca, a to dzisiaj rzadkość więc świętego ((Roger Moore'a) daj choć poudawać... Waszmość. ;) no wiem... ta inwersja może i taka sobie, ale już nie zmienię. Nowej płyty już mi się nie chce nagrywać ;)) Dzięki serdeczne Mądra Babo Izo Nie tak o mnie pisz Mądralo, to już starość, brak urody, kiedy w tobie mądrość chwalą! Hłe, hłe, hłe! Pozdrawiam serdecznie świętego Rogera Hayq - baba uroda duszy najważniejsza wiesz o tym lepiej ode mnie :) (i tak Ci nie wierzę w brak tej drugiej) a tak na marginesie, to niewiele mi brakuje do świętego... tureckiego (tego od Olgi Lipińskiej) ;)) Dzięki miła Babo, ponownie serdecznie.
Baba_Izba Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pięknie prawisz! Babie w to graj! Nie chcę nadużyć Twojej gościnności, ale mnie korci, oj korci! Przepraszam, to tylko o Tureckim: Zaraz, zaraz… od Lipińskiej… przypomnę sobie prędko, ten TURECKI, ten od Olgi, miał COŚ z malutką antenką! Na dzisiaj wyczerpłam limit, najserdeczniej pozdrwiam - ba!
Pan_Biały Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) zdupiłem ku, że Q, był by inszy niż podano nie podpowiadaj nie, podpowiadaj:)))) czapka z dyni serwus r to tak czy nie tak nie czołem ;) jak szlachta woli co by nie-takT nie- -wyszedł sforka;)
Pan_Biały Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) zdupiłem ku, że Q, był by inszy niż podano nie podpowiadaj nie, podpowiadaj:)))) czapka z dyni serwus r to tak czy nie tak nie czołem ;) jak szlachta woli co by nie-takT nie- -wyszła sforka;)
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 W czytaniu z lekko uniesionymi brwiami ;) W słuchaniu z dobrym pogłosem pod koniec ;)
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba - z antenką, granatowy, z filcu był, najprawdziwszego. ten z pewexu, moherowy powodował grzyb, więc z niego zrobił siatę (fuj... się brzydzę!) i pchał w lesie w nią te... rydze. ;) Do miłego Babo
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tak czy nie tak nie czołem ;) jak szlachta woli co by nie-takT nie- -wyszła sforka;) na polowania nie jeżdżę, od kiedy mie gwintówkę zoomo zarequi rowa ło. Tak, że z tem już koniec. Tera na Lisa, to ino w telewizyi polują. Hordy całe, nie tylko sfory. Bywaj.
Bea.2u Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ad1 - o orzeszkach nic nie ma ad2 - no niestety mój :)) ad3 - a, do tego to specjalny odtwarzacz cza mieć ;))) Dobra, koniec żartów, dzięki za zajrzenie, pozdrawiam. ad4 Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z uniesionymi powiadasz... hmmm, cokolwiek tajemniczo zabrzmiało :))) a pod koniec, to prawdopodobnie uniesło jednak ;) Dzięki Agato za wizytę, pozdrawiam.
Marta R... Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 ten rzadki mi w ogóle nie pasuje w ogóle do d... ta kupa, pozdrawiam papatki zostawiam
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, z reguły kupa "do d..." jest, z drugiej strony, to kwestia przyzwyczajenia ;)) a "papatki" urocze. Pięknie dziękuję, re-papatki :)
teresa943 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 niby zwykła, choć "rzadka", kupa, a ile zainteresowania :)) no HAYQ, czy nie mam racji, że warto do Cię zaglądać? może "brwi unieść", parsknąć śmiechem lub po prostu "wyłyskać" dobre ziarno dla siebie... niby "zbyt" mało a jednak ...wielo(znacznie) :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))) no i dołączę do "warto, warto..." bo i ten głos........ nikt nie wspomniał taki głębinowy perfekcyjna dykcja wyboldowane poszczególne słowa (aż ciary, że tak powiem, tu i tam) no i nareszcie trochę cielesności słychać a nie tylko litery i litery! trochi tematyka taka mało porywająca, ale nie bądźmy aż tak pazerna! no to nie jestem :D :D
HAYQ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie powiem, ciekawa konkluzja :) to już perwersja Krysiu... pobladłem. Ale powiem Ci, że świętnie się komponuje z powyższym tekstem :) Dzięki, zawsze miło mi Cię gościć, serdecznie.
HAYQ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))) no i dołączę do "warto, warto..." bo i ten głos........ nikt nie wspomniał taki głębinowy perfekcyjna dykcja wyboldowane poszczególne słowa (aż ciary, że tak powiem, tu i tam) no i nareszcie trochę cielesności słychać a nie tylko litery i litery! trochi tematyka taka mało porywająca, ale nie bądźmy aż tak pazerna! no to nie jestem :D :D tak sobie myślę, że z tą "głębiną", to chiba letko przesadziłaś ;p ;))) Ciary rozumiem, w końcu temat różnie się kojarzyć może (porywająco, jak najbardziej ;) Dzięki Magda, ponownie, za poczucie humoru zwłaszcza :)
Magda_Tara Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znam wiele głosów ale TEN jest taaaaaaaaaaaki, jest taaaaaki, że szczezłam w jego głębinie! :D a ty? nie szczezłbyś był? nie zszczezłbyś był? nie zczezłbyśbył? cholera! szczezłam i już!
HAYQ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 rozumiem, po prostu mocno związany z tekstem - głos, jak z... xxx włos (szorstki i gruby) zaczynam czeznąć ;)))
Rekomendowane odpowiedzi