Fly Elika Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 przepraszam czy mam grać staccatooddaj zmysły w pociągu na przeciągu milczenia zginęła walizka w niej nieprzetworzone papirusy nie zapisano na nich upragnionego również dotykunie wiadomo może zwiędły albo wyschły jego jak zwykle najbardziej fascynują skorumpowane wyzwalaniem obrazy spod martwej kamiennej natury powstało na jego podobieństwo cichych kilka lub kilkanaście istota samego tematu tworzenia stała się najważniejsza i tylko to się liczy legatobo wiesz ten kochany był zawsze wolny od grzechu
Pan_Biały Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 dialog zaświatów z tym co nasze można z różnych stron podejść wiersz, więc ciekawie pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 hmm..przeczytałam, do dłuższego zastanowienia się, puenta bee..podoba mi się wplecienie i muzyki i malarstwa jako jedno spoiwo, to tyle o ile, J.(: serdecznie
Fly Elika Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy takie odczytanie Panie Biały :) pozdrawiam i serdecznie
bestia be Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zawiły ten wiersz czytam kilka razy jednak po wnikliwej analizie na plus serdecznie be
Fly Elika Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko cieszę się, że czytasz moje z zastanowieniem :) i podoba się wplecione, ważne to bywa dla łałtorki i przekazu. Co do puenty długo się zastanawiałam, jak to w miarę ująć ;) a że bee, to inspiracja nie do końca jest efektem - miejmy nadzieję - bo wtedy nie było inspiracji, ani nadal istniejącej puenty ani mojego wiersza - pocieszając się ;) a i pomysły na tekst i do puenty się nad nami przewijają podobnie, raz są więcej be i nnym razem mniej, nie mówiąc w jakich czasach zyjemy a temat wiecznie żywy. Serdecznie pozdrawiam Judyt
Fly Elika Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawiłość = trudność wyrażenia chyba o to też chodzi, bo czytać a przeczytać to większość z wierszy nie jest taka tutaj prosta :) dzięki za czytanie i mojej próby pewnej inspiracji jak i analizy :)) serdecznie pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Po głębszym przemyśleniu mogę tylko pokazać jak ja bym to zrobiła ; przepraszam czy mam grać staccato w pociągu na przeciągu zginęła walizka były w niej nie przetworzone papirusy nie zapisano na nich upragnionegodotyk jego jak zwykle najbardziej fascynował obraz spod kamiennej natury powstał na jego podobieństwo i tylko to się liczylegato kochany był zawsze wolny od grzechu Pozdrawiam :))
Fly Elika Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sprytnie :)) owszem, owszem tak mniej tych po babsku deklinacji :..)) serdecznie
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko cieszę się, że czytasz moje z zastanowieniem :) i podoba się wplecione, ważne to bywa dla łałtorki i przekazu. Co do puenty długo się zastanawiałam, jak to w miarę ująć ;) a że bee, to inspiracja nie do końca jest efektem - miejmy nadzieję - bo wtedy nie było inspiracji, ani nadal istniejącej puenty ani mojego wiersza - pocieszając się ;) a i pomysły na tekst i do puenty się nad nami przewijają podobnie, raz są więcej be i nnym razem mniej, nie mówiąc w jakich czasach zyjemy a temat wiecznie żywy. Serdecznie pozdrawiam Judyt nikt nie jest wolny od...TO TYLE O ILE, J.wzajemnie
Fly Elika Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko cieszę się, że czytasz moje z zastanowieniem :) i podoba się wplecione, ważne to bywa dla łałtorki i przekazu. Co do puenty długo się zastanawiałam, jak to w miarę ująć ;) a że bee, to inspiracja nie do końca jest efektem - miejmy nadzieję - bo wtedy nie było inspiracji, ani nadal istniejącej puenty ani mojego wiersza - pocieszając się ;) a i pomysły na tekst i do puenty się nad nami przewijają podobnie, raz są więcej be i nnym razem mniej, nie mówiąc w jakich czasach zyjemy a temat wiecznie żywy. Serdecznie pozdrawiam Judyt nikt nie jest wolny od...TO TYLE O ILE, J.wzajemnie wzajemnie Judyt :( :)
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko cieszę się, że czytasz moje z zastanowieniem :) i podoba się wplecione, ważne to bywa dla łałtorki i przekazu. Co do puenty długo się zastanawiałam, jak to w miarę ująć ;) a że bee, to inspiracja nie do końca jest efektem - miejmy nadzieję - bo wtedy nie było inspiracji, ani nadal istniejącej puenty ani mojego wiersza - pocieszając się ;) a i pomysły na tekst i do puenty się nad nami przewijają podobnie, raz są więcej be i nnym razem mniej, nie mówiąc w jakich czasach zyjemy a temat wiecznie żywy. Serdecznie pozdrawiam Judyt Każdy twór czytam z zastanowieniem Fly tylko, że należałoby dać poprawkę: nikt nie jest wolny od grzechu- ziemianin(: nie wszystko da się zapisać- z tym się zgodzę, J. serdecznie z wzajemnością i kwiatkiem
Fly Elika Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko cieszę się, że czytasz moje z zastanowieniem :) i podoba się wplecione, ważne to bywa dla łałtorki i przekazu. Co do puenty długo się zastanawiałam, jak to w miarę ująć ;) a że bee, to inspiracja nie do końca jest efektem - miejmy nadzieję - bo wtedy nie było inspiracji, ani nadal istniejącej puenty ani mojego wiersza - pocieszając się ;) a i pomysły na tekst i do puenty się nad nami przewijają podobnie, raz są więcej be i nnym razem mniej, nie mówiąc w jakich czasach zyjemy a temat wiecznie żywy. Serdecznie pozdrawiam Judyt Każdy twór czytam z zastanowieniem Fly tylko, że należałoby dać poprawkę: nikt nie jest wolny od grzechu- ziemianin(: nie wszystko da się zapisać- z tym się zgodzę, J. serdecznie z wzajemnością i kwiatkiem zgodzę się również z Tobą - zrozumieniem :) za kwiatek, za wzajemność ciepło dziękuję
Fly Elika Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Macieju, sorki nie zauważyłam twojego wpisu wcześniej - (wina przewijania zbyt szybkiego ekranu) wyjaśnij szerszej twój komentarz, poproszę :))
Fly Elika Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 dziekuję za odpowiedź, cóż tak było - taki długi był pociąg na przeciągu - i stąd pewnie te zahaczenia serdecznie i ciepło pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi