Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

beja zawlecz i...

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Berenika97 Dziękuję za komentarz! W naszym świecie istnieje wciąż wiele budynków z kominami, a więc ten zawód nie jest jeszcze przeszłością. :-)))
    • Chciałbym tylko... przesunąć dłonią po twoim śnie, tak lekko... żebyś nawet nie wiedziała, czy to jeszcze noc, czy już ja.   Opuszkami palców, odnaleźć drogę od twoich włosów, do ciepła twojej skóry.   Poczuć jak pod tym dotykiem, twoje ciało na chwilę zapomina o świecie.   Powieki drżą, kąciki ust unoszą się, jakbyś śniła coś dobrego.   Pachniesz snem.   Chciałabyś się obudzić, ale nie możesz.   Bo jestem tylko nocnym powiewem, który przychodzi, żeby na chwilę zostać w twoim oddechu.   Nie budź się, zatrzymaj mnie, choć przez moment.   Jeszcze...   zanim znowu zostanę tylko snem.
    • @Le-sław Rozumiem, po co ta wiosna gdy się tęskni, tylko na złość. Ale ładne zdjęcie :)
    • Wierzę w dobro  Wierzę w zło    Wierzę w śmierć    Wierzę w siebie Wierzę w ciebie    Wierzę, że spotkamy się  Tam w niebie    Wierzę, że całkiem sami    Wierzę, że ze swoimi myślami  Nie będziemy się bić 
    • @violetta taka  stara kometa niesie w sobie dobrze zleżały trunek. wyobraź sobie wino, które leżakowało 14 miliardów lat. to jest to...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...