bestia be Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 z popiołów wskrzeszona próchniejących kości osamotniona idzie przez życie w oczach krzywda dopala się modlitwy przesyła Bogu nie chce zemsty nie pragnie litości dumnie kroczy ku przeznaczeniu kruchych ludzkich żywotów uśmiecha się do przechodniów szalej wypala wnętrzności żyje lecz cały czas umiera na padole niesprawiedliwości PS Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku: pomyślności,ogólnej wesołości, wielu sukcesów oraz spełnienia marzeń bestia be
teresa943 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Drogi bestio be, nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego powrotu... bardzo :) dziękuję za życzenia i wzajemnie - Szczęścia w Nowym 2010! Do wiersza wrócę później. Tymczasem miłego wieczoru - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 wuow...jak miło być przy Twoich powtórnych narodzinach Bestio a może Feniksie...:))) bo przy pierwszych mnie nie było:) pozdrawiam serdecznie Grażyna
bestia be Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krysiu, że odwiedziłaś mnie, gdyż długo mnie nie było i tak sobie myślę, że pewnie wszyscy już zapomnieli jednak się pomyliłem serdecznie be
bestia be Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Grażynko za wizytę i cieszę się, że mogę z Tobą popisać serdecznie be
Pan_Biały Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 napisała się wyliczanka - że to, że tamto nie trafiło do mnie pozdrawiam r
bestia be Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Może i wyliczanka któż to wie, ale serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wizytę i czytanie serdecznie be
teresa943 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 wróciłam na spokojnie i czytam, czytam...jest coś w tym wierszu rozdzierającego serce, czyjaś ogromna krzywda; ten "ktoś" po wielu cierpieniach (może agonii) powraca do "niby" normalnego życia jakby "rodzi się na nowo", ale ...gdzieś w głębi wciąż boli, żal pali i serce zamiera powoli...uśmiecha się do przechodniów szalej wypala wnętrzności żyje lecz cały czas umiera na padole niesprawiedliwości wiem, że pewnie jak zwykle nainterpretowałam, ale ja już tak mam :) nawet jeśli się pomyliłam, to i tak na plus dla wiersza, skoro poruszył serce czytelnika, prawda? serdecznie i ciepło Bestio :) Krysia
Baba_Izba Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nie przepadam za podobnymi motywami, przeczytałam, wiersz nieco za pompatyczny - podkreślam: na mój gust. Miło, że powróciłeś na Forum, serdecznie pozdrawiam - baba
bestia be Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dzięki Krysiu za odwiedziny i czytanie odnośnie wątku treści to celnie prawisz serdecznie i ciepło be
bestia be Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Babo za odwiedziny i czytanie, tak jak prawisz, każdy człowiek ma inny gust i inaczej postrzega świat miło widzieć szczerość serdecznie i ciepło be
Rekomendowane odpowiedzi