Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 kolor tych oczu chociaż on niespodziewanie zapomniał jeśli mógłby zgadywać: brązowy spojrzeniu niewiele było trzeba by znikło z pamięci jeśli mogę zgadywać: niebieski a ona przyjdzie i będzie miała zamknięte i powie jeśli mogę zgadywać: zielony
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 fajnie Jimmy, zawsze tajemnica ta w oczach- tak mi się odczytuje kolorowo, J. płoniaście
krzysztof marek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 dobre. myślę o kimś konkretnym przez duże K (Kobieta rzecz jasna) i te oczy to zagadka z zapominalstwa. tak się ma czasem. pozdrawiam serdecznie :)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bowiem to piosenka jest raczej ;P to powinna być kolorowa w odczycie płoniaste zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak mi się kto spodoba to długo pamiętam, potem przez jakiś czas po zapomnieniu potrafię jeszcze trafnie zgadnąć ;P masz rację, wszyscy tak mamy, zdrówko, Jimmy
teresa943 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 "czy te oczy mogą kłamać? o nie!"...tak misie Jimmy :)), hmm...kolory oczu, myślę, że zmieniają się pod wpływem wielu czynników...gry świateł, emocji itp. itd. a wiersz...podobasie i już :))) serdecznie i ciepło- Krysia
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O kurcze, gdybym napisał to w przypisie, to wiersz wyszedłby jeszcze lepiej, albo inaczej te czynniki, które wypisałaś nadają się na refren! O! dzięki i zdrówko, Jimmy
Magda_Tara Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 cudo kolorowe, Jimmy! zabieram! zabieram! pisz tak! :D
Anna_Para Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nic nie dopowiadaj, jest świetnie, jak jest! A ja od niedawna mam zielone oczka!!! O! Pozdrawiam, Para;)
Agata_Lebek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiedziałam, że tak ładnie potrafisz o kolorach...;) Ja mam niebieskie w porze zimnej, a zielone w ciepłej, albo na odwrót, nie pamiętam :)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 tylko zamknięte oczy nie kłamią otwarte nie pamiętają... mój odczyt (podsuwam jako zakamuflowany refren) :))) pozdrawiam POETĘ Grażyna
Pan_Biały Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jimmy! o piwnym zapomniałeś czy już nie możesz;))) pamiętasz "Mariola O-kocim spojrzeniu":)) pozdrawiam r
Baba_Izba Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piwne należą do grupy brązowych, po wypiciu piwa- złocieją! "kolor tych oczu chociaż on niespodziewanie zapomniał" Początkowo uważałam, że lepiej bez pogrubionego. Teraz mam wątpliwość, wszak chodzi o "te" oczy i o "tego". Czytam i czytam, coraz bardziej mi się wiersz podoba. Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi