aluna Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zły sen tak mi zimno drżę w mroku zabiegam o górę na nic wołanie odkładam na pojutrze wszystkie spowiedzi łapię w zimowe żagle myśli zasypane po nocach nadziei uzdrowiona zwykła spotykam śmierć co noc ginę we śnie
krzysztof marek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 czemu taki smutny ten wiersz..? "zabiegam o górę na nic wołanie" fakt. tak się zdarza. może nie trzeba zabiegać...? zdarza się że góra sama działa. bez wołania, bez patrzenia w jej stronę... serdecznie pozdrawiam noworocznie :)))
teresa943 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Aniu, rozdzierasz serce...może lepiej "nie odkłdać na pojutrze", zawołać i spróbować uwierzyć, że przyjdzie odpowiedź... a tymczasem dla Ciebie chodź przytulę do serca takie spokojne ulgę niesie już się nie lekaj wciąż jestem mały i cichy okruch na dłoni w nim pokrzepienie dla zapłakanych i zagubionych nie zostawię zalęknionej Wszystkiego dobrego Aneczko - Krysia
kasiaballou Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zły sen zimny drżę zabiegając o górę na nic wołanie odkładam na pojutrze wszystkie spowiedzi łapię w zimowe żagle zasypane po nadziei na uzdrowienie spotykam śmierć i co noc ginę tak sobie go czytam - rzeczywiście koszmar, ten sen. pozdrawiam serdecznie kaśka :)
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zły sen tak mi zimno drżę zabiegam o górę na nic wołanie odkładam na pojutrze wszystkie spowiedzi łapię w zimowe żagle myśli zasypane po nocach nadziei uzdrowiona zwykła spotykam śmierć co noc ginę we śnie na wieczną radość - dopisz coś takiego Aniu, zawsze jest miłosierdzie, mnie się ostatnio śniły jakieś czarne robaki, które kot zjada, J.serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 A ja mam kotkę czarno - białą, ona robaków nie jada, (ale kto ją tak do końca wie, może i zjada, jak chodzi własnymi ścieżkami?). Najbardziej podoba mi się Twój wiersz w wersji Kasiballou. Serdecznie pozdrawiam - baba
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytania ! Smutny ...jak nastrój ...piszącej...! Pozdrawiam serdecznie!
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuje Droga Krysiu ,sama wiesz jak ze mna jest...! A kocham odpowiedzi wierszem...przecież wiesz! Całuski! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zły sen zimny drżę zabiegając o górę na nic wołanie odkładam na pojutrze wszystkie spowiedzi łapię w zimowe żagle zasypane po nadziei na uzdrowienie spotykam śmierć i co noc ginę tak sobie go czytam - rzeczywiście koszmar, ten sen. pozdrawiam serdecznie kaśka :) Dziękuje za poprawki i za .... podoba się! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Judytko że zadałas sobie tyle trudu aby zmienić moje przemyślenia! Cieplutko! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj miła wizyta Droga Babo! Dzięki za ...przykro mi ale na razie nie moge nic zmienic ,ponieważ komp mi odmawia współpracy! Wszystkiego co najlepsze...w Nowym 2010!!! Ania
Rekomendowane odpowiedzi