Pan_Biały Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 musisz mieć to co oni mają chcieć to co oni chcą żyć ich życiem w domach tworząc rekonstrukcje na twarzach budując odbicia plamić te same dżinsy znosić buty i porażki tabloidowej rzeczywistości codzienność jest teledyskiem szybka, różnokolorowa, głośna za oknem migawki tych tego jej jego cięcie przy stole operacyjnym z powodu nadużycia cudzego nie swego świata swój jest zwolniony od hałasu i blasku cichy przed oknem i ekranem nasz
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 znowu krzyk protest niezgoda :)) taki społeczno-publicystyczny Ty! :D dawaj o miłości!!!!!!!!!!! albo o tańcu!!!!!!! Sylwester! (za chwilę) dobry, dobry, Biały buziak! :D sorry, że jak bomba :((
Pan_Biały Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stały czytelnik wita stałą czytelniczkę:))) dziękuję za znoszenie tych moich kolejnych porcji słów po New Year dam odpocząć - obiecuję;) o miłości gdzieś tam jest we folderze, kiedyś wkilknę, a miłość taka nie moda jest;) o tańcu też mam konkretnie o tangu najbardziej zmysłowym ze wszystkich - też kiedyś będzie pewnie:) to jeszcze raz dziękuję za dobry dobry:)) najlepszego r
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stali ze stali i tak ich zastali ci co przestali stać! Wierna Czytelniczka :D
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 zastałam się i zapomniałam! ja nie zmęczona! odpoczywać nie muszem! nie strasz! :)
Pan_Biały Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za szydę pozdrawiam r
krzysztof marek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 "migawki tych tego jej jego cięcie" małpy małpują. chcą mieć, muszą... dostają i cięcie... nic ich nie obchodzi. nawet jak brat-małpa w potrzebie. trafna obserwacja ciekawie zobrazowana. jak zwykle :) pozdrawiam autora :)
Pan_Biały Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam! no, tak to właśnie wygląda, niestety dziękuję Krzychu za słowa i trafne spostrzeżenie pozdrawiam i najlepszego w '10 niechaj będzie na 10 dla Ciebie i rodziny r
Pan_Biały Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, aż tak dosłownie brać wszystko co na tacy leży, nie wszystko
krzysztof marek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Panie Biały - na honorowej myśli umieszczam i wzajemnie: niechaj będzie 10! :)))
Duks Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam. Trochę nie pasuje mi tytuł. Celebryta to osoba występująca często w mass-mediach, znana głównie z tego, że jest znana. Celebryta z definicji nie jest naśladowcą. (choć oczywiście też może być). Sam wiersz traktuje o naśladowaniu Celebrytów. O życiu ich życiem. Stąd moja wątpliwość. Poza tym, wiersz ciekawy w formie i treści. Podoba mi się. Pozdrawiam.
stokrotki w rosole Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są rzeczy których nie zazdrości się nikomu. I od razu role się odwracają. Co do dóbr materialnych - teraz wszystko może mieć każdy. Cieć zarabia więcej niż profesor, chociaż ich wykształcenia nijak się mają do siebie. Rzeczywistość jest nieadekwatna i nieprzystawalna:) Jeśli tak się rozpisałam, to znaczy że się spodobało. Pozdrawiam:))
Pan_Biały Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może faktycznie - coś pomyślimy - tytuł to nie problem:) dzięki za uwagę:) i czytanie oraz dobre słowo pozdrawiam i najlepszego w nadchodzącym '10 r
Pan_Biały Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za komentarz ale że cieć więcej niż prof, no nie wiem, może pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym 2010 r
teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 a ja jak zawsze doszukałam się podwójnego dna, za którym kryją się osobiste emocje peela...jakie? niech to zostanie moją tajemnicą :))) a Tobie życzę wszystkiego, co zwie się osobistym szczęściem :)))) SZCZĘŚLIWEGO 2010!!! z przyjacielskim buziakiem "po fachu" - Krysia
HAYQ Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 bardzo często ostatni używane określenie - i to właśnie w mass mediach. Wpływ Polańskiego? ;) Na dobrą sprawę celebrytą może być każdy i nie zawsze jest to zła cecha. A pro pos ciecia (podpatrzyłem w komentarzu) Mój na pewno nim jest, a swoją Wielkość podkreśla berłem, które dzierży, czyli mietłą ;) Poza tym celebruje wszystko, co robi, łącznie z odśnieżaniem od 3:00 rano (szlag!!!) Jak się okazuje zycie na piedestale ma się nijak do kruchości zdrowia. I to często, podobnie, jak zachowania w decydujących momentach życia decyduje kto kim jest. Ciekawy wiersz, pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wdepnięcie i tajemnicę:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Polański wywarł wpływ owszem na autorze, ale nie w tym przypadku, chyba;) dzięki za pozostawienie czasu u mnie i słów pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 fajne , szczególne te momenty puentowe wyciszenie i nasz, J. Serdecznie
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 fajne , szczególne te momenty puentowe wyciszenie i nasz, J. Serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi