Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 odstawiając kobiety jakby to był nałóg co wciąga śmiertelnie zapuszczam się daleko od piękna które się przede mną obnażało nim zrozumie że kocham ponad wszystko czego nie wolno ponadto mi było nie dane nic poza obnażanym pięknem bo piękno jest obrzezane i pozostaje odejść w nadziei możliwej do życia
Magda_Tara Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 po złości włożyłeś????????????? :(((((((( idę się zamachnąć, chociaż się nie obnażałam (w pewnym sensie) :(( buuuuuuuuu a wiersz piękny :)
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za komentarz / żadnej złości nie było i nie ma / uszanowanie t / czym się zdrowo i wesoło/
Magda_Tara Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za komentarz / żadnej złości nie było i nie ma / uszanowanie t / czym się zdrowo i wesoło/ goło! wiem że nie było! uśmiechłeś się????????? noooo? dawaj!
Magda_Tara Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 a wiesz co??????? wezne sobie ten wiersz poniekont! w kącie se postawie! :*
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za komentarz / żadnej złości nie było i nie ma / uszanowanie t / czym się zdrowo i wesoło/ goło! wiem że nie było! uśmiechłeś się????????? noooo? dawaj! potrafię się uśmiechać ;) tylko zwykle tego nie robię bo nie chce mi się dodawać owych :) :P ;) znaków / takie wirtualne lenistwo / wolę na żywo /
Magda_Tara Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hurrrrrrrrrra! no to uśmiechnij za 4 sekundy! od teraz! dawaj! :)
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 ładnyy wiersz, bardzo wieloznaczny, bo każdy może inaczej zrozumieć owo piękno, dobrze było poczytać, J. serdecznie
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie / uszanowanie t / a propos czytania też czytam mimo że nie komentuję /
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie / uszanowanie t / a propos czytania też czytam mimo że nie komentuję / to cieszy,J.
kasiaballou Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, nie wiem, Biela; nigdy się przed Tobą nie obnażałam i teraz mam cudowny komfort psychiczny i emocjonalny, wiesz? bo czytając słowa;obnażały zapuszczając się daleko od piękna czuję niesmak, Tomasz i współczuję tym golaskom ;) z drugiej strony; odnoszę wrażenie, że można się z Tobą po.bzykać ( i to tylko po bożemu, moralisto), ale poprzyjaźnić, to już w żadnym względzie i to strasznie zubaża Twój wizerunek, pomimo deklaracji o "miłości", ale co ja tam wiem, w każdym razie nie wiem i nie chcę wiedzieć nic o kochaniu w kontekście porażającego politowania i pogardy dla kobiet. masz u mnie krechę, ale wiem, że się tym nie przejmiesz, więc zdecydowałam się napisać ten komentarz - całkiem swobodnie :P i pozdrowię, a co mi tam ;) zdrówka kaśka.
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, nie wiem, Biela; nigdy się przed Tobą nie obnażałam i teraz mam cudowny komfort psychiczny i emocjonalny, wiesz? bo czytając słowa;obnażały zapuszczając się daleko od piękna czuję niesmak, Tomasz i współczuję tym golaskom ;) z drugiej strony; odnoszę wrażenie, że można się z Tobą po.bzykać ( i to tylko po bożemu, moralisto), ale poprzyjaźnić, to już w żadnym względzie i to strasznie zubaża Twój wizerunek, pomimo deklaracji o "miłości", ale co ja tam wiem, w każdym razie nie wiem i nie chcę wiedzieć nic o kochaniu w kontekście porażającego politowania i pogardy dla kobiet. masz u mnie krechę, ale wiem, że się tym nie przejmiesz, więc zdecydowałam się napisać ten komentarz - całkiem swobodnie :P i pozdrowię, a co mi tam ;) zdrówka kaśka. Dzięki za wnikliwość w tekst / miło Cię czytać i w wierszach i w komentarzach / uszanowanie t /
kasiaballou Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, nie wiem, Biela; nigdy się przed Tobą nie obnażałam i teraz mam cudowny komfort psychiczny i emocjonalny, wiesz? bo czytając słowa;obnażały zapuszczając się daleko od piękna czuję niesmak, Tomasz i współczuję tym golaskom ;) z drugiej strony; odnoszę wrażenie, że można się z Tobą po.bzykać ( i to tylko po bożemu, moralisto), ale poprzyjaźnić, to już w żadnym względzie i to strasznie zubaża Twój wizerunek, pomimo deklaracji o "miłości", ale co ja tam wiem, w każdym razie nie wiem i nie chcę wiedzieć nic o kochaniu w kontekście porażającego politowania i pogardy dla kobiet. masz u mnie krechę, ale wiem, że się tym nie przejmiesz, więc zdecydowałam się napisać ten komentarz - całkiem swobodnie :P i pozdrowię, a co mi tam ;) zdrówka kaśka. Dzięki za wnikliwość w tekst / miło Cię czytać i w wierszach i w komentarzach / uszanowanie t / polecam się - zawsze :)) - ale nie "do usług" ;P choć także (nadal) będę Cię czytać trzymki, Tomaszu kasia. ;)
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 no czytam Cie Tomku zawsze;)tak sobie w te Twoje wiersze zapuszczam wzrok;)ten akurat jest taki moze troche prowokujący...ale kobiety lubia byc prowokowane;)więc...hmmmmoze byc:):)pozdrawiam:)Beata
HAYQ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 a z przekąsem? ;)zostawię wszystkie kobiety które się mną pozapuszczały nim zrozumieją że kochać ponad wszystko leży daleko od piękna Pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no proszę! dwa, za przeproszeniem Grzyby w barsz! ;D jeden pięknie i drugi jeszcze pięknie też! buziak dla Obu!
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wzgląd i za czytanie / uszanowanie t /
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za zabawę / uszanowanie t /
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie no ta wersja jest tez odjazdowa;)narazacie sie kobietom coraz bardziej:):):)pozdr.
kasiaballou Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się ta... wytrawność :)) Ten Pan chyba wie, o czym mówi, bo całkiem składnie mówi, chociaż też ma krechę - ale kogo to, więc; ucz się Tomek, ucz i weź tę wersję pod roz.wagę, bo niezła - nawet z opaską na oczach - a co Ci tam ;)) kaśka
Rekomendowane odpowiedzi