Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 miałam go wyjąć wprost z szuflady na kancik był wyprasowany wie pan wieczorem świtem bladym pachnieć miał obietnicy żarem przybrać go w suknie pistacjowe lodów od zmysłów topniejących przejrzysty niepewności woal kruche nadzieje w dzień i w nocy pan mi podaje zamiast kwiatów słowa tak chwiejne jak domino słodycz i gorycz pełnia smaku cierpka herbata jest z cytryną
krzysztof marek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 woal zostaje w szufladzie, aj szkoda. ale prawda: słowa nie kwiaty... na dodatek chwiejne. zaciekawia z jakiej przyczyny? pewnie narozrabiał bohater wiersza, tak na koniec roku na dodatek... "cierpka herbata jest z cytryną" prawda. pozdrawiam serdecznie :)))
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 obrazek z wyrzutem do niego, czasem wręcz należy z siebie wyrzucić to i owo pozdrawiam r
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Wy mezczyźni zawsze rozrabiacie;) niezaleznie od pory roku:):)a chwiejne słowa...macie ich cały zapas;)_pozdrawiam :)
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak się cosik peelce zadarzylo pozalić;)pozdrowki poswiateczne:)
łysy taytanczyk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak chwiejny nastrój, tak chwiejne słowa. Żeby nie było nudno, cierpko - słodko. Tak to odczytuję, chociaż smutkiem zawiało. Zdrówka!
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdrówka równiez zycze i pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 czytałam, pięknie ujęłaś, J.serdecznie
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Judytko:):)wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)pozdrówki
Baba_Izba Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Przyda się, przyda dobry - ten tytułowy, na jutrzejszy wieczór, jedyny w roku, a właściwie i na każdą chwilę życia. Tylko należy "go wyjąć wprost z szuflady" i "przybrać go w suknie pistacjowe" (kolor nadziei)! Podoba mi się, kolor też! Najserdeczniej pozdrawiam - baba
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) nastrój pistacje wielbione przez niego pamiętamjak smakują spytałamtobą niedawno znowu styczeń niepewność prószy mgłą cisza jak śnieg :) pistacjowe grechutki zachwyciłam się, Bernadette! pięknie :( :*
Judyt Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Judytko:):)wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)pozdrówki wzajemnie i dziękuję (:
Bernadetta1 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo ...jak Ty wpadasz zawsze jest radosniej na duszysku;):)zabieraj go zatem na jutrzejszy wieczór:)pozdrowki:)
Bernadetta1 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) nastrój pistacje wielbione przez niego pamiętamjak smakują spytałamtobą niedawno znowu styczeń niepewność prószy mgłą cisza jak śnieg :) pistacjowe grechutki zachwyciłam się, Bernadette! pięknie :( :* dzieki Magda:)wpadne z rewizyta;)pisac mi dobre wiersze ale migiem:):)usciski i wszystkiego dobrego na ten Nowy...wytancz sie za wszystkie czasy:)
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli ten znowu kiepawy :((((((((( buziak :(
Bernadetta1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli ten znowu kiepawy :((((((((( buziak :( jaki kiepawy??:)no nieee...potrafisz, potrafisz ...przekonałam sie:):)pozdrówki
teresa943 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 wpadłam w pośpiechu, ale zadowolona jak to u Ciebie, tak ciepło, miło i kolorowo a ten pistacjowy, to ulubiony :))) niech dzisiejszy wieczór będzie dla Ciebie roztańczony, choćby w sercu a Nowy Rok niech zawita z obfitością wszystkiego, co najlepsze :)))) Beatuś, SZCZĘLIWEGO 2010!!! Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krysiu:):)wzajemnie najlepszego...duzo zrówka na ten Nowy ipomyslnosci:)
Rekomendowane odpowiedzi