Jolanta_S. Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 dziwnie splata się los on pozbierał kawałki posklejał bardzo starannie ustawił w środku życia pamiętam nie był to sen słyszałam ten huk wczoraj byłaś rozbita przestałaś istnieć teraz posklejana ty rozpoczynasz życie na nowo dumna jak pomnik poety nowonarodzona miłość zaklęte moje drogi ściskam w dłoni statuę wolności
wanesa_ciska Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 te powroty i rozstania jak wiele namieszają w życiu naszym ,/ gib mir mein Herz curizk ,,/oddaj moje serce z powrotem jak w piosence/ i statułę Wolności znów dzierżymy ,,,,pozdrawiam Jolu....
Baba_Izba Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pogrubione budzi moje wątpliwości po przeczytaniu. Możliwe, że nie mam racji. Poddaję to pod przemyślenie. Jeszcze wrócę. A gdyby tak puentę w rodzaju: "posklejana rozpoczynasz dumna jak pomnik poety ze statuą wolności w dłoni" Ogólnie - podoba się, "ciachnięcia"wyszłyby na dobre. Serdeczności - baba
HAYQ Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 dobrze prawi Baba Izba. Ja z tych rad bym skorzystał. Wiersz na pewno zyska. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Baba to mądra baba, warto wziąć do siebie Jej uwagi, podpisuję się pod nimi pozdrawiam r
Jolanta_S. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Baba Izba, Pan Biały i HAYQ- zgodnie z radani poprawiłam wiersz i wkleiłam ponownie w warsztat z dopiskiem poprawiony :)) Pozdrawiam serdecznie-Jola
Rekomendowane odpowiedzi