Mr._Żubr Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gminna zaledwie.
Mr._Żubr Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie?
Mr._Żubr Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemal sto lat temu tak samo mówiono gdzieś w okolicach Krakowa ;) ech. "Niech przemycę trochę warszawki pod językiem. Naucz mnie pisać o miłości z dystansem i cynizmem." i co ja mam powiedzieć?? znam osobiście jednego cynika. jest typowym przykładem farszafki - Warszawiak napływowy. te Bugi i Narwie aż rwą się do nas. albo i porywiste Wisłoki... popieram Messę. /b To dobrze, na pewno jest mu teraz cieplej na serduszku.
Ruffle_puffle Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie odmawiam prawa do bytu takim wierszom. Wręcz przeciwnie - jest ok. Tylko ostatnia strofa rozczarowała. Oczekiwałem jakiejś "sprężonej" pointy, która by zapadła w pamięć. Bo o ile wcześniej jest strawnie i ciekawie, to na końcu wydaje się, jakby zabrakło pomysłu. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 To dobry wiersz daje szerokie pole interpretacyjne ponieważ czytelnik nie może postawić się w roli "podmiotu" lub w roli "autora". Koncepcja jest dość przemyślana, zarzutów przedmówców jak zwykle nie rozumiem. na plus.
Mr._Żubr Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zawsze można mieć wszystko. Dzięki.
Mr._Żubr Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nie, nie martw się.
Rekomendowane odpowiedzi