Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 raz, dwa, trzy – zaczyna się muzyka, śpiew trzonek, gryf rączka w gumie i skakanka a ja w kącie dokazuje ”deus deus kosmateus” i morele qui pro quo? ”elemele dudki” spłycone w krysztale raz, dwa, trzy palec w budce babka – „ciuciu” (za)kręcona w salaterce „amse adamse a flore” nagle pięć i cztery – kto się nie schowa(ł)?
Wuren Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie śmiejecie się? Bo ja tak :) Szczerze, to cały ten KK mi się skojarzył z inną wyliczanką, kończącą się słowami: "Nine, ten, you'll never sleep again" - tu konkurs dla komentatorów - z jakiego to filmu? :D W nagrodę sami nie zaśniecie :) Pozdrawiam rozweselony Wuren
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak na KK - za ambitne :) Jak na serio - za puszczalskie :))) - o czym może zaświadczyć początek: "raz, dwa, trzy – zaczyna się muzyka, śpiew trzonek, gryf rączka w gumie i skakanka" Gutentagherrfreud :) pzdr. bezet
Grzegorz Felcenloben Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zgadzam się na KK za dobre :-) Panie Wuren - "One, two Fredie comes to you ..." Pozdrawiam G.F.
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wuren: dziękuje za pozytywną reakcję, ja rownież uśmiałam się niemożebnie przy tworzeniu :)) Panie Romanie: a pewnie, że czasem trzeba "puścić" wodzę fantazji, Panie Grzegorzu: i przy tym też może być mrocznie z uśmiechem oczywiście :))) Dziękuje Panowie :) Pozdrawiam. Ana.
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeczytałem i raz, dwa, trzy napisałe MN ps. coś w tym wierszu jest ale co? pomyślę
Lourds Nowak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Coraz wyższy poziom wierszy. Ot, zabawka, ale za to jaka. Można się bawić w nieskończoność. Inteligencja niebanalna. Skopiuję i dam do zabawy bratanicom. Pozdrawiam
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi:)) "mów mi jeszcze, mów mi wierszem" :))) podziękowania na PW prześlę, (moderator fajny gość, nie drażnijmy lwa) :))
Giovannii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niby nic. Niby tylko wyliczanka. Ale jaka!! Bardzo dobry dodatek do mojeogo dzisiejszego dobrego humoru i słonecznej pogody. Pozdrawiam G.
Bartosz_Cybula Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 :D nie wiem co się ze mną dzieje, ale ostatnio zaczynam się częściej uśmiechać i humor mi dopisuje a Twój wiersz Anastazjo jeszcze mi w tym pomógł. Chyba sobie go wydrukuję i będę nosił ze sobą jako lekarstwo na smutki:) Wielkie dzięki za Ten wiersz Pozdrawiam Bartosz Cybula
Rekomendowane odpowiedzi