Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 stary człowiek dostrzega podobnego do siebie chłopca i oślepia go myśl o nieśmiertelności po chwili dziecko staje się tym, co patrzy. w starcu poznaje wypolerowane policzki od drzew, od wiatru. myśli o swoich dziadkach, którzy są dziadkami od zawsze wkłada palec do buzi. znów jest widziane i tak będą wymieniać się spojrzeniami, aż za którymś razem nie będzie powrotu jednego z nich wywołasz sprzed lustranauka szybkiego pisania /szalik/ kolory wyrastają z drutów dłużą się aż do drżącego strzępka matki /na pytanie jak/ najpierw patrzę później obrysowuję rzeczy ołówkiem /wszystko już było/ i ten wiersz pisany był sympatycznym atramentem teraz przejeżdżam pędzelkiem który go ujawnia
dzie_wuszka Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 "Nauka szybkiego pisania" to bardzo ładny tryptyk. Bardzo mi się podoba wesołych świąt :))
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w bluszczu:) spokojnych świąt dzie wuszko:))
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sytuacja podobna, co do poprzedniczki... znaki interpunkcyjne pomijane: niestety, gdyby był to świadomy zabieg, to okej, jednak ich brak niczego nowego nie znaczy... dlatego uważam to za błąd, albo manierę :D I też: treściowo bardzo ciekawy, troszkę opowiedziany, ale mi się... podoba :) Za to plus.
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sytuacja podobna, co do poprzedniczki... znaki interpunkcyjne pomijane: niestety, gdyby był to świadomy zabieg, to okej, jednak ich brak niczego nowego nie znaczy... dlatego uważam to za błąd, albo manierę :D I też: treściowo bardzo ciekawy, troszkę opowiedziany, ale mi się... podoba :) Za to plus. Początkowo się rozpisałam, a chodziło właściwie o to, że zastosowalam się do tego, z czym się zgadzam. :) Serdecznie dziękuję za uwagi.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 No wiesz Lenko, cykl za cyklem, druty... za dużo seksu. Reszta o.k. CCC.
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 głodnemu chleb. i wino. Stefanie... ja próbuję ładnie opisać mamę, a ty insynuujesz :) ok. ożywiłam się. ps. zmieniłam:)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sytuacja podobna, co do poprzedniczki... znaki interpunkcyjne pomijane: niestety, gdyby był to świadomy zabieg, to okej, jednak ich brak niczego nowego nie znaczy... dlatego uważam to za błąd, albo manierę :D I też: treściowo bardzo ciekawy, troszkę opowiedziany, ale mi się... podoba :) Za to plus. Początkowo się rozpisałam, a chodziło właściwie o to, że zastosowalam się do tego, z czym się zgadzam. :) Serdecznie dziękuję za uwagi. O^^ I to nazywa się zdrowe podejście do sprawy, gratuluję - korona z głowy nie spadła, prawda? Pozdrawiam :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry Ewo, troszkę pożartowałem, ale takie ma prawa poezja. Twoje ożywienie zapisałem. Zmiana o.k. CCC.
Lena Achmatowicz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Początkowo się rozpisałam, a chodziło właściwie o to, że zastosowalam się do tego, z czym się zgadzam. :) Serdecznie dziękuję za uwagi. O^^ I to nazywa się zdrowe podejście do sprawy, gratuluję - korona z głowy nie spadła, prawda? Pozdrawiam :) Gdybym miala koronę, może i by spadła. Dzięki za wgląd
Lena Achmatowicz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry Ewo, troszkę pożartowałem, ale takie ma prawa poezja. Twoje ożywienie zapisałem. Zmiana o.k. CCC. Masz poczucie humoru, nie masz za co przepraszać. Buziaki:)) Ewa
Lena Achmatowicz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięuję. Pozdrawiam
Bea.2u Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 tryptyk świetny. Pozdrawiam z życzeniami pogodnych świąt :) /b
Lena Achmatowicz Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:) wzajemnie.
zak stanisława Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baardzo pomysłowe :) cmook najlepszego świątecznego całusa Ci posyłam :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dobry hurt. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi