zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 codziennie ją widzę otulona zbędnymi rzeczami przykleiła się do wydrążonych znaczeń rozbiera sny i jabłka kapie rozlanym winem kiedyś spojrzała słońcu w oczy na zawsze pozostała ślepa
łysy taytanczyk Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 smutna historia. Ale Stanko, przecież to nie może być o Tobie! Zdrówka!
zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łysielcu kochany, jasne że nie o mnie, to tylko podmiot liryczny :))) ściskam
łysy taytanczyk Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łysielcu kochany, jasne że nie o mnie, to tylko podmiot liryczny :))) ściskam aaa. To rozumiem:)
zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łysielcu kochany, jasne że nie o mnie, to tylko podmiot liryczny :))) ściskam aaa. To rozumiem:) zrozumienie to piękna rzecz:) milego wieczoru taytańczyku, ale dlaczego łysy?
Magda_Tara Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 słońce jak flesz błysk flesza jak uderzenie pioruna uderzenie pioruna to po francusku miłość powalająca olśnienie oniemiały zachwyt szał :* wiem że wiesz wiesz że wiem no, i niech tera Kasica powie, że ja wierszy nie umim pisać!!! noooo, niech powie! :D buziak Staśka! piękny smutny wiersz! twój!
Magda_Tara Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 :) oczywiście, że nie umiem :*
zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie tylko wiersze, figlarko ale piękne opowiadania:)) dzięki cmokam
wanesa_ciska Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 jak się otulamy niepotrzebnymi rzeczami ,,,,to lepiej bywać ślępcem i tego nie dostrzegać ....myślę ,,,pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale czasem kiedy wydrąży się za bardzo znaczenie, przez dziurę dostrzeże się to.. dzięki waneso
wanesa_ciska Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 ale , czy nie lepiej żyć w nieświadomości ,bez zbytniego drążenia jednak ,,,no jeszcze jest pytanie , co przez to chcemy uzyskać? pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, lepiej, ale cóż, kiedy samo się pcha, żeby drążyć :)wyciskać, dusić, aż się potem zaleje głupia świadomość :P dzięki
wanesa_ciska Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 ach ale zalana świadomość to tak jakby w nieświadomości była i drązyć juz nie będzie ,,, może ja też przestanę drążyć ten temat bo drugiego dna już chyba w nim nie znajdę ,,pozdrawiam i dzięki za cierpliwość do takiej co przyszła i tak drąży dziurę w całym hi hi
teresa943 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 wieloznaczne to oślepienie i wciąż drążyrozbiera sny i jabłka kapie rozlanym winem od tego nie da się uciec...powraca jak bumerang podoba misie :)) cmoook!
krzysztof marek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 wieloznaczny wiersz. ładny, zastanawiający... niemniej szkoda mi troszkę, że podmiot-ka "na zawsze pozostała ślepa"... takie jednoznaczne (a jednak!) spisanie na straty... pozdrawiam serdecznie :)))
kasiaballou Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 też ją widzę, czasami ;) pozdrówki kasia.
Szkic Tylko Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 niezwykłe te momenty Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale całość choć smutna dobrze rozegrana:) pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zastanawiałam się "otulona - otoczona", ale chyba jest dobrze! Nie wolno patrzeć w słońce, chyba, że przez zadymioną szybkę w czasie zaćmienia! A oślepłyśmy od kiedyś, prawie wszystkie! Jak Ty to wymyślasz, świetnie! Ucałowania - baba
Rekomendowane odpowiedzi