Łukasz Ferchmin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 patrz, oto władca ziemi z rozdziawioną gębą stoi wryty w piach, gapi się w morze i myśli: rany, przecież tak wygląda trzy czwarte planety! i palcem piachu nie tknie by podrążyć głębiej drąży za to skutecznie okopy świętego grajdoła w towarzystwie cielsk morsów. wierz mi, tak wygląda trzy czwarte populacji. lecz ja całe szczęście jestem z jednej czwartej, jestem tu przypadkiem odosobnionym, choć przyznam że mogłaś nie dostrzec tej mojej lepszości, bo smażę białą skórę zupełnie tak jak tamci, ba, mogłaś wręcz sądzić że sam sobą zajmuję trzy czwarte własnych myśli i trzy strofy na cztery i że czwartej braknie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nawet, nawet... tylko na cóż komu ta chaotyczna, niekonsekwentna interpunkcja? pozdrawiam serdecznie kowalski
Marta Magdalena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 o kurcze. sympatyczne to. chciałam napisać coś więcej, ale nie wiem co. wziął mnie z zaskoczenia, że jest tu i jest niezły.
Rekomendowane odpowiedzi