Anna_Para Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 a ja gdzieś tam sobie ponad to na chmurze umarłam i patrzę znad życia i nie ma mnie, nie ma, a chmurne pogórze fioletem się gniewa i śpiewa dowolność frywolna, powolna, niewolna pozwala mi widzieć przestrzenie otwarte na przestrzał i cicho swawolne i nic się kochany nie zmienię nie próbuj dogonić, nie zdołasz, nie możesz, mam swoje prywatne, w błękicie całuję z uśmiechem, o mój dobry Boże i po cóż mi drugie nieżycie?
Grażyna_Kudła Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 dowolność... frywolność... czytam... WOLNOŚĆ bardzo mi się :) pozdrawiam Grażyna
wanesa_ciska Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 mhm ,jeszcze jest ważne to, co zrobimy z tą naszą wolnością ,że jest potrzebna nie ulega woątpliwości ...pozdrawiam
krzysztof marek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 dystans z elementami rachunku sumienia. lekko i z uśmiechem. ładny wiersz :) pozdrawiam serdecznie :))))
Anna_Para Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Grażynko, Wanesso, dzięki za czytanie. Pozdrawiam, Para :)
Anna_Para Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Krzysiu, nie wstrzeliłeś się w intencje autorki, ale dzięki za "lekko i z uśmiechem", choć wcale tak nie miało być. Pozdrawiam, Para ;)
krzysztof marek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie usiłuję się wstrzeliwać... nie jestem snajperem. tym bardziej "twa"rogowym :) pozdrawiam ciepło :)))
zak stanisława Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 lekko i zwiewnie, czy frywolnie? zależy spod jakiego kąta zerknę :))) siewidzi Anno
Anna_Para Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dobrze, że siewidzi! Uśmiecham się cieplutko, Para :)
Magda_Tara Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 czy mogłabyś jakoś iść na kawę ze mną? bym ci wyjaśniła na czym polega życie po drugim nieżyciu!!!!!!!!!! dawaj Para, chodź na kawę, nooo, nie daj się prosić! Dziewczynko :*
anna_rebajn Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu. Wiersz zabieram w całości. Bardzo przyjemny, lekki, swobodny, pełen ciepła. Jeśli możesz przemyśl ostatnią zwrotkę bo rytm załamuje się w 3 wersie - zamiast 12 jest 13 sylab np: nie próbuj dogonić, nie zdołasz, nie możesz, mam swoje prywatne, w błękicie wyszeptam z uśmiechem, o mój dobry Boże i po cóż mi drugie nieżycie To tylko propozycja, bo to Twój wiersz. anna
Anna_Para Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Aniu Rebajn:Dzięki za pomoc! Wiesz, nawet nie liczyłam , a tu...jest rzeczywiście 13! Już się poprawiam:)
Anna_Para Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Taro: Ty mnie chcesz zaciągnąć...na kawę:) Akurat, na kawę cha cha! Już ja znam takie typy! To jeszcze nie teraz, Taro! Buziaki! A wierszyk do bani, bo ani słowa o wierszu!!!
Rekomendowane odpowiedzi