Fly Elika Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 czas mi się dzisiaj kurczy kroi minuty tasakiem kwadranse nie chcą wydłużyć lepią do siebie opętaniem czy mnie jeszcze natchnie i na płótnie wykreślę słowami obraz staranny czy z cienkiej serwetki można zrobić żagiel i poczuć listkiem w kraterze duszku podszeptów i szumów gdzie jesteś ach już dobrze cała naprzód potem nawrót poczekaj na mnie na razie z chaosiku podobno tylko sosik
6 kilo Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 tutaj jestem! milutki i ciepły, zamyśleniowy, pozdrawiam, jacek.
Fly Elika Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach jesteś tutaj jak dobrze uśmiecham się z prawie prawie rana do Ciebie i buziak pośpieszny niesforny na razie wysyłam czas mnie goni i goni
krzysztof marek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 "czy z cienkiej serwetki można zrobić żagiel i poczuć listkiem w kraterze" myślę że można. Ty na pewno możesz :) starannie dobrane słowa, wersy. podoba mi się. powyższy cytat, być może nadgorliwie, napisałem z leciutką zmianą sądząc że to literówka: "z cienkiej". pozdrawiam serdecznie :)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 kurcze. są momenty, ale jako całość to raczej zbyt chaotyczne na pierwszy rzut oka. po drugim rzucie już nieco jaśniej i blliżej, ale pamiętaj, że niewiele osób rzuca okiem więcej niż raz;P zdrówko i dzięki za odwiedziny, Jimmy no i to "z" koniecznie przestaw, pierwsza strofa, trzecia linijka, troszku nie po polsku, albo ja nie łapię tej gramatyki
Fly Elika Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och dziękuję i poprawiam, błąd znowu błąd pozdr.
Fly Elika Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja Jimmy chyba grafomania zaczyna mi się klaniać mam w zanadrzu kilka poetyckich pląsających się Marzann i wiankowych lecz bez rymu wstyd je pokazać :)) pozdrawiam i z rewizytą dziękuję
aluna Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Od ...do faaaaaaaaaaajny! Gratuluję! Ania
Fly Elika Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajnie Aniu ! od do czy od początku do końca, czy też coś wyciąć? aż gratulacje :)),a czego one dotyczą ? pozdrawiam !
aluna Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajnie Aniu ! od do czy od początku do końca, czy też coś wyciąć? aż gratulacje :)),a czego one dotyczą ? pozdrawiam ! Jakbym czytała ...opowieść...o uczuciu ,które trwa ,ale "przygód mu nie ....." Spontaniczny przekaz przemyśleń ,przeżyć...?! Uściski! Ania
Fly Elika Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajnie Aniu ! od do czy od początku do końca, czy też coś wyciąć? aż gratulacje :)),a czego one dotyczą ? pozdrawiam ! Jakbym czytała ...opowieść...o uczuciu ,które trwa ,ale "przygód mu nie ....." Spontaniczny przekaz przemyśleń ,przeżyć...?! Uściski! Ania ach tak odczytałaś - coś w tym musi być czy przeżyć, trochę emocjonalnie Aniu myslałam żeby było bez wersu z chsochsikiem tylko w utworze bo tak mi coś teraz nie pasi , ... sama nie wiem dzięki za koment :)
Rekomendowane odpowiedzi