Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 trudne jest życie w przeciągu kilku tyknięć zegara nikt nie zatrzyma abstrakcji filmu między przedpokojem a drzwiami azyl na półce buty do wymarszu kurtka jak pies stęskniona bliskości czeka na pana nie afiszuję się zapachem matrymonialnym
teresa943 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 jestem pierwsza w kolejce :)))) kurcze...oszałamiasz ofertą :))) od kiedy można wynająć? na jakich warunkach? zresztą...można się przecież dogadać :)))) lubię takie ... niejednoznaczne :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu nie na publicznym forum, takie pytania, zawstydzasz mnie:)))) a zresztą to puentę przeczytać oooo :)))) dzięki za czytanie i pozostawienie słów pod pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu nie na publicznym forum, takie pytania, zawstydzasz mnie:)))) a zresztą to puentę przeczytać oooo :)))) dzięki za czytanie i pozostawienie słów pod pozdrawiam r nie wstydź się...to było przecież do peela :))))))) miłego dnia choćby i z ciekawymi ofertami :)))
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu nie na publicznym forum, takie pytania, zawstydzasz mnie:)))) a zresztą to puentę przeczytać oooo :)))) dzięki za czytanie i pozostawienie słów pod pozdrawiam r nie wstydź się...to było przecież do peela :))))))) miłego dnia choćby i z ciekawymi ofertami :))) ależ ze mnie gapa, no jasne że do peela, no jasne:))) miłego:)
Magda_Tara Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie gapa, tylko... łał! ale to już na priwie! nareszcie tak, jak lubię! :D
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie gryź się!!! przecież boli ugryzienie :) dzięki Madziu za lubię pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie gryź się!!! przecież boli ugryzienie :) dzięki Madziu za lubię pozdrawiam r :((((((( boli ale otrzeźwia :* że zabieram - oczywiste
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten wiersz jest naj... z dotychczasowych czytanych twoich, przynajmniej dla mnie ech, taka oferta :PP pozdrawam serd,
krzysztof marek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 "między przedpokojem a drzwiami azyl na półce buty do wymarszu kurtka jak pies stęskniona bliskości czeka na pana" skąd ja to znam..? z autopsji.. :) zdania nie zmieniam. wręcz je umacniam. no, Bomba po prostu !!! pozdrawiam serdecznie autora :)))
kasiaballou Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dałabym tytuł "jestem cały", bo jako integralna częś wiersza, połączy się z "do wynajęcia", z którego można zrobić wers wiersza i taki apsik z przerzutniami, pozbywając się dopowiedzeń ;do wynajęcia w przeciągu kilku tyknięć zegara nikt nie zatrzyma filmowej abstrakcji między przedpokojem a drzwiami azyl i buty do wymarszu kiedy kurtka jak pies stęskniona czeka na pana nie afiszuję się zapachem matrymonialnym pozdrawiam kaśka.
Fly Elika Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 trochę w śmieszność gry słów sprowadza autor peella w wierszu - sprytnie napisane tytuł bym za namową innych zmieniła będzie wprowadzał jeszcze bardziej w klimat 'świadomej nieświadomości' oj sprytne i wypuszczalskie pozdrawiam Panie Biały ze śmiechem ukrytym w którymś z kącików
Baba_Izba Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Wyśmienity wiersz, doskonale wyważone słowa, znaczenia. W sam raz przymrużenia oka, tyle ile trzeba aby przemyślenia peela potraktować poważnie. Bardzo mi się! Serdeczności - baba
wanesa_ciska Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 a mnie zaintrygowało to życie w przeciągu , ciągła zmiana , szukanie czeogoś lub kogoś raczej może po węchu jak......pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten wiersz jest naj... z dotychczasowych czytanych twoich, przynajmniej dla mnie ech, taka oferta :PP pozdrawam serd, dzięki Stasiu za naj, a myślałem że się wygłupię tym stworem:)) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za Bombę:)) pozdrawiam Krzychu r
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dałabym tytuł "jestem cały", bo jako integralna częś wiersza, połączy się z "do wynajęcia", z którego można zrobić wers wiersza i taki apsik z przerzutniami, pozbywając się dopowiedzeń ;do wynajęcia w przeciągu kilku tyknięć zegara nikt nie zatrzyma filmowej abstrakcji między przedpokojem a drzwiami azyl i buty do wymarszu kiedy kurtka jak pies stęskniona czeka na pana nie afiszuję się zapachem matrymonialnym pozdrawiam kaśka. dzięki za inne spojrzenie na stwora:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za sprytne i całą resztę dziękuję Fly pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję Babo, ukłony, ukłony dla Ciebie:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od przeciągu się wszystko zaczęło, dlatego tym większe dzięki za spostrzeżenie:) pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi