katarzyna gocałek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 po cichu podejdę do Ciebie po ciężkim dniu gdy będziesz już spał wtulę się w ciszę wokół tak delikatnie jak umiem albo jeszcze bardziej nie chcę żadnych słów nie obudzę Cię nie przerwę snu wsłucham się w Twój oddech wtulę w ciepłe ramiona i znajdę to czego szukało moje serce z tęsknoty utkane siebie przy Tobie w Tobie i zasnę bezpiecznie...
krzysztof marek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 hmm. romantycznie.... chciałbym tak spać i czekać we śnie... pozdrawiam serdecznie :)))
wanesa_ciska Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 fajne jest to senne przytulenie , daje spokój i taką pewność na coś więcej może.....
katarzyna gocałek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 :) miło tu wrócić
Baba_Izba Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zrobił na mnie wrażenie Twój wiersz, rozbudził bardzo ciepłe emocje. Jest prosty, delikatny jak subtelność peelki, lekki jak sen. Zastanawiam się tylko nad "cały dzień"; czy potrzebne? Serdeczności - baba
Pan_Biały Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 zbyt dosłownie, bez tajemnicy pozdrawiam r
zdrojek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mimo, że zgodzę się z panem Białym w kwestii dosłowności wiersza, podoba mi się. Teraz przed świętami, gdy zewsząd atakują nas gwiazdory, liryczne ciepło jest potrzebne. Przyjemny, dający nadzieję wiersz. Pozdrawiam.
katarzyna gocałek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 zawsze byłam zbyt dosłowna - ale próbuję, próbuję... dzięki
Rekomendowane odpowiedzi