Anna_Para Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czekasz na nowy wiersz o sobie, Na nowy wyraz utęsknienia. Nie ma mnie! Nie ma! Ginę w grobie spraw zawalonych, bez półcienia. Zaraz napiszę na Berdyczów, na poste restante, Na zapominaj. Albo mnie teraz zjedz i zapij! Lepiej niż rzuć mnie i przeklinaj! Nie wygramoli się z pustej studni. Ani utopi się, zachłyśnie! Trzask połamanych skrzydeł dudni. Nawet koszmarem się nie przyśnię.
krzysztof marek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 "Na zapominaj. Albo mnie teraz zjedz i zapij! Lepiej niż rzuć mnie i przeklinaj!" Konkretne i piękne wezwanie. Emocjonalne i z nadzieją :) Podoba się rzecz jasna. Pozdrawiam Serdecznie Aniu :)))))
Magda_Tara Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 No właśnie! czekam! na jakikolwiek wiersz o sobie :((((((((((((((((((((( Anka, serio, cudny wzruszający, "wściekły" - strasznie mi się podoba takie tupanie! mniam! buziak! w sobotę rano :)) a zatup go!
teresa943 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 masz charakterek :))) zdobędziesz, co chcesz :)))) takie tupanie to jak "kop" do przodu...wydaje mi się, że odważy się i "zje zapijając" :))) oczywiście jestem "za"!!! serdecznie i ciepło- Krysia
Anna_Para Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Gdzie Ty Krzysiu znalazłeś tu "nadzieję" ? W "połamanych skrzydłach" niestety nie ma już nadziei! Cóż, w wierszach tak bywa;( Jak to w wierszach! Wyraża się nimi emocje, uczucia, znam takich, co kłamią wierszami! Wiersze w ogóle są przydatne do wielu celów, prawda? Cieplutko pozdrawiam! Pa- ra-ra-ra! :)
Anna_Para Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Tereniu, dzięki! Nóżki bolą od tupania! Już mi się nie chce "tupać". Wolałabym łagodnie kołysać ciepło w ramionach! Ale poezja, taka mać jedna, nie chce tylko kołysać i tulić! Dzięki "za". Buziaki! Para :)
Anna_Para Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Taro, dzięki za "cudny..." Pozdrawiam moje kochane TWA! Tak o nas mówią:) Pono i Krzyś z nami i Tereska!!!! Ale fajnie!!!( Dobrze, gdy ludzie się lubią i szanują!) Pozdrawiam zaparowana Anna :)
Magda_Tara Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TWA-rożki my twoje i wcale się tego nie mam zamiaru wypierać! Kochamy cię, a ty nas! po to się pisze, żeby kochali! :*
Anna_Para Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 A, nie wszyscy muszą, bo "niektórzy lubią poezję", jak mówi Szymborska :) zatem: niech tylko "niektórzy" !
Magda_Tara Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to jestem niektóra. :)
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi, oj para, para, nie wyparuj czasem, ale sie sparuj:) lepiej :* cmook krzykaczko :P
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 dużo emocji w Twoim wierszu pozdrawiam Grażyna
Anna_Para Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Stanisławo, dzięki za "krzykaczkę", cokolwiek to znaczy pod tym wierszem:) Cieplutko, Para
Anna_Para Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Grażynko, dzięki za poświęcony czas:) Jeśli trochę się podoba...bo nie wiem;( Para
Rekomendowane odpowiedzi