Boskie Kalosze Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 listopad tylko cień cisa na ławce
Iwi25 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Mimo, iż jesiennie to dostrzegam promyk radości, nadziei..W końcu, aby mógł pojawić się cień (tu: cisa) musi zaświecić słońce, choćby i te jesienne:) Pozdrawiam!
ganges Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Klimatyczna" jedenastka, Boskie Kalosze. "tylko" gra główną rolę. I w dodatku - udaną. I tradycyjnie w Waszym wątku zaimpresjonuję: listopad nad moim grobem para wron W powyższej impresyjce "tylko" by przedobrzyło. Nieprawdaż? Ciepło pozdrawiam.
Boskie Kalosze Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Klimatyczna" jedenastka, Boskie Kalosze. "tylko" gra główną rolę. I w dodatku - udaną. I tradycyjnie w Waszym wątku zaimpresjonuję: listopad nad moim grobem para wron W powyższej impresyjce "tylko" by przedobrzyło. Nieprawdaż? Ciepło pozdrawiam. Cieszę się, że tu zaglądasz ze swoimi haiku. Przynajmniej mnie dostarczają wiele radości i... inspiracji: Dzień Dziecka łezka nad grobem rodziców Tak właśnie mi Ciebie Gangesie brakuje na tym pustkowiu :) Co do tylko... u Ciebie bez tylko może być nawet aż para wron. A u mnie? Też je zmienię bo brzmi zbyt abstrakcyjne na: listopad na całej ławce cień cisa Pozdrawiam.
ganges Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... Nie bardzo wiem co Wam odpisać, Boskie. Może tylko to, że bardziej podoba mi się pierwsza wersja. Odpozdrawiam,
Boskie Kalosze Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... Nie bardzo wiem co Wam odpisać, Boskie. Może tylko to, że bardziej podoba mi się pierwsza wersja. Odpozdrawiam, Być może masz rację. Na razie niech to sobie poleży, aż dorosnę i zmądrzeję na dębowo (oby!) ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi