BARBARA_JANAS Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Wątek dla przypomnienia : ) Chorzowski Port Poetycki III jesienna edycja 21.11.2009 godz. 18.00 Tawerna Stary Post ul. Rynek 13 (wejście od parkingu) Chorzów ZAPRASZAMY SERDECZNIE ! link portowy : www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=100407#dol strona portowa : www.portpoetyckichorzow.blog.onet.pl
M._Krzywak Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Dobra, już bez śmiechów ;) Basiu - było SUPER!!!
Espena_Sway Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, co to się bez nadzoru Karolci dzieje ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 No pięknie... "zmęczyła" was ta poezja... ; )))
M._Krzywak Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Nie nie, ta poezja nas kiedyś zabije. A ja jeszcze rano byłem w pracy :( A zaraz - na Bracką!!!
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musisz zacząć się oszczędzać ;)) może jakieś spa ?
M._Krzywak Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musisz zacząć się oszczędzać ;)) może jakieś spa ? Dobra, jadę polować na wieloryba, tak odpocznę :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musisz zacząć się oszczędzać ;)) może jakieś spa ? Dobra, jadę polować na wieloryba, tak odpocznę :) Nie zapomnij o dżdżownicy ;)
Tomasz_Piekło Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 www.youtube.com/watch?v=1GngcBMZAnY ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, rozumiem, że tak to bez nadzoru Karolci się dzieje ;) Piękną niespodziankę nam zrobiłaś...Dzięki za to i owo...:) Do zobaczenia w grudniu...
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale piekiełko zapodałeś...;) Pończoszki, wierszyki...dziurki :O marynarzu do jakich portów ty wpływasz ? Następnym razem zapraszamy do nas...; ) Mam cię zapisać na 22.03.2010 ? Serdecznie :D
Espena_Sway Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, rozumiem, że tak to bez nadzoru Karolci się dzieje ;) Piękną niespodziankę nam zrobiłaś...Dzięki za to i owo...:) Do zobaczenia w grudniu... a proszę, proszę :D poznałam wielu ciekawych ludzi dziękuję również za wspaniałą, poetycką atmosferę :)
Franka Zet Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Hej, hej poeci - malowane dzieci ! Dziękuję Wam. A Dudkom, moim kochanym, najbardziej :))
JacekSojan Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 trzeba koniecznie napisać, że powrót o godz. 2.30 nad ranem do Krakowa - zważywszy na familijną atmosferę Portu - nie należał do najprzyjemniejszych; nie pamiętam już, czy ja śpiewałem - ale bardzo boli mnie gardło; ale za to wyleczyłem sobie serduszko ( odkryłem że jeszcze go mam); szkoda, że brakło wina; ale życzliwość Basi Janas wszystko wynagradza - jeszcze raz dziękuję! :)) i jeszcze raz! :) i jeszcze... :) J.S
Rekomendowane odpowiedzi