Anastazja Drezwo Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tańcząc na krawędzi rozkosznie bawić sie życiem, muskać palcami promyki słońca, czuć zapach życia, zasypiać spokojnie wtulona w ciepło, pozwolić wiatrowi igrać z włosami, dać upust fantazji, pomyśleć czasem o elfach, być jak mangowe postaci wrażliwą, czuć smak wody słonej, widzieć więcej niż nni, dostrzegać piękno, grać swoją muzyke na przypadkowych liściach, umieć kochać na prawdę, za prawdę, cieszyć sie z głupiego ziarenka piasku, po prostu czuć, że się jest.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wkleić wiersz na literacki portal unikając czterech błędów... o wszystkim i o niczym - kilka myśli ciekawych jednak ogólnie nuda (i ten wzniosły, drażniący ton) może innym razem kowalski
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 " umieć kochać na prawdę, za prawdę " ten wers mnie urzekł, a reszta hmmm troszke jakby wtórna, błaha.
Anastazja Drezwo Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziekuje za komentarze; mileno- mi tez sie najbardziej podoba ten wers i pierwszy. a co do tego ze to wtorne to moze i tak ,ale zamiescilam ten wiersz bo jest optymistyczny a ze jestem teraz szczesliwa wiec postanowilam to zrobic pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi