Fly Elika Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 ...I zapadła noc a wszystko co mętne stało się przejrzyste i niebieskie naszedł błogostan w pokoju zaciszu przeminęły dwie wiosny magii chwilą przestrzenie wypełniły probieszczem marzenia gwiezdne pyłem mrok rozniosły potrącając ograniczone wolne subiektem woda z zapisu świetlnego zahalucynowała ożywione centrum wypełniło snem różowymA tobie o semantykę chodzi ... (?)
Pan_Biały Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 super puenta pytająca logikę w poezji ze świecą szukać należy:) pozdrawiam
Toby Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 [quote] gwiedzne chyba literóweczka się wkradła. pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba literóweczka się wkradła. pozdrawiam. Niemożliwe... Ochżeż. Dzięki, bardzo jesteś bystry, tyle razy to czytałam.... a jak ci się podoba ? :)))
Toby Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym tu trochę popracował nad tym tekstem, ale to tylko moje zdanie ;)
Fly Elika Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 zasadniczo to od mojego się róźni tym co w tekście :)) pozdrawiam Toby
aluna Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Alllleee świetnie napisane przemyślenie ! Pozdrawiam cieplutko! Ania
Fly Elika Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zauważyłam wcześniej, że tu wpadłaś. Fajnie, że świetnie :)) przemyśliwuje się. Dzięki za czytanie. Pozdróweczki Aluno
Rekomendowane odpowiedzi