Waldemar Talar Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 niby tak samo a jednak inaczej spostrzegam codzienność która się powtarza niby tak samo a jednak inaczej zaskakuje i obarcza swym podobieństwem i nie przeraża wcale że to samo widzę inaczej tylko przyjmuje wyzwanie
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 prosty i przyjęty do wiadomości / chyba najprościej ujęty ze wszystkich Twoich / uszanowanie / t
zak stanisława Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I DOBRZE ŻE INACZEJ, BO INACZEJ BYLOBY NUDNO :)))) Talarku pozdrawiam ciepło i przychylam się do opinii Tomka
Toby Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 "przyjmuje" chyba literówka w e/ę :) kolejne dni są podobne do siebie jak jednojajowe bliźnięta - napisał klasyk, można i tak na to spojrzeć, ja myślę jednak że to nie codzienność obarcza nas podobieństwem, tylko my niewiele czasem robimy /wiem to czasem po sobie/ by ubarwić i umaić tę szarość, "przyjmuję wyzwanie" jeśli życie to walka , to ok, ale jeśli nie, to niekoniecznie ok ;) pozdrawiam t.
teresa943 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 prosto, zwyczajnie jak zwyczajna jest nasza codzienność; wiersz w Twoim stylu i tak jak inne Twoje budzi refleksje; podoba mi się zdecydowanie sformulowania "podejmuję walkę"... właśnie tak trzeba...zarówno walkę z szarością przeciwności jak i o to, by zobaczyć (dokopać się do nich) barwy ukryte pod pozorną "bezbarwą"; serdecznie pozdrawiam Waldku :))) Krystyna
Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie Tomaszu za kolejną wizytę - ja bardzo bym chciał również ciebie odwiedzać częściej - lecz czasu ciągle mi brak . Wiadomo dom praca i inne obowiązki - a na relaks mało zostaje . Jeszcze raz wielkie dzięki za przychylność i zrozumienie mego wciąż kulejącego pisania . pozd. serdecznie
Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I DOBRZE ŻE INACZEJ, BO INACZEJ BYLOBY NUDNO :)))) Talarku pozdrawiam ciepło i przychylam się do opinii Tomka Witaj Stanisławo - cieszę się bardzo ze tak oceniasz ten wiersz a nie inaczej . Wielkie dzięki za odwiedziny kom. i pozdrowienia . Dla mnie to zaszczyt gdy ktoś taki jak Ty mnie odwiedza . miłego wieczoru życzę tobie i twoim bliskim .
Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie Toby - dzięki za poświęcenie czasu na tak obszerny kom. Miło człowiekowi gdy ktoś kogoś zadowala tak a nie inaczej - czyli pozytywnie . Zdaje sobie doskonale że moje pisanie dalekie od dobrego - ale próbować i uczyć się od innych zawsze trzeba . Jeszcze raz bardzo dziękuje za odwiedziny i pozd. pozd. z wzajemnością i życzę dużo dobrego .
Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bardzo Krystyno za również bardzo refleksyjny kom. Cieszę się że wiersz zatrzymał i sprowokował do tego co pod nim napisałaś . Jest mi naprawdę bardzo bardzo miło z tego powodu . Jeszcze wielkie raz dzięki . radosnego wieczoru życzę tobie i twoim bliskim .
Pan_Biały Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 w drugiej usunął bym: mnie i swym, w trzeciej: mnie peel poszukuje nowej drogi jak mniemam:) pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bardzo Krystyno za również bardzo refleksyjny kom. Cieszę się że wiersz zatrzymał i sprowokował do tego co pod nim napisałaś . Jest mi naprawdę bardzo bardzo miło z tego powodu . Jeszcze wielkie raz dzięki . radosnego wieczoru życzę tobie i twoim bliskim . Jeszcze raz wpadłam i przy okazji dziękuję Ci Waldku za piękne życzenia. Odwzajemniam pozdrowieniem życząc wspaniałego dnia i wiele radości. Z pogodnym uśmiechem :)))))))))))) Krysia
Bea.2u Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 pamiętam ten wiersz, czytałam go wcześniej podoba mi się jego prostota. pozdrawiam i wzajemnie życzę miłego wieczoru :) /b
a._mrozinski Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Lubię proste wiersze, zrozumiałe nie tylko dla krytyka z trzydziestoletnim stażem, ale także dla zwykłego człowieka. Dobrze, że w ten sposób przeniosłeś swoje spostrzeżenia. Arek
Waldemar Talar Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację - po usunięciu - mnie i swym - wiersz bardziej realny . Dzięki za odwiedziny i słuszną podpowiedz . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Arku - miło że takie wiersze znajdują zrozumienie u czytelnika który zna się na tej sztuce . Dzięki za miły kom . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi