Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 to się ma wyrywać jak pisał Bukowski o życiu, śmierci i kilku innych sprawach bez robienia z siebie kogoś innego niż jesteś a bycie ma być uczciwe inaczej się spłonie zgnije w ziemi wystarczą małe kroki jak Armstronga na Księżycui zaczniesz płynąć powiedziała pewna kobieta czy płynę? na razie jest zimna woda
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 na co tak szatkujesz te biedne słowa ? nie lubię tak poszatkowanych wierszy luźna propozycja do której luźno równie podejdź bo to pewnie będzie zupełnie inny wiersz wieczorowo to się ma wyrywać jak pisał Bukowski o życiu śmierci i kilku innych sprawach sposób bycia ma się przechadzać uczciwe inaczej wystarczą kroki uśmiechniętego dzieciaka bez robienia z siebie kogoś innego wyrwij i się nie obracaj jak piszą poeci żyj ze śmiercią i zacznij lubić koty uszanowanie t /
Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 szatkowanie mam we krwi, więc pewnie niewiele się da zrobić zapis pana Tomka?, tak wygląda ciekawie i za sugestię bóg zapłać lubienie jest względne, dlatego pan tak, ja tak i każdy inaczej, nie da się pod linijkę wszystkiego. dzięki za wydrukowanie aż tylu biednych słów i pozostawienie u mnie czasu bezcennego pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 "hartuj się hartuj się bo kto się hartuje nigdy nie nigdy nie nigdy nie choruje hartuj się hartuj się wysiłku nie żałuj kto to wie kto to wie ten nie ma kataru" :)))))))) mądrość w wojskowej piosence! Claude Bukowski z Minnesoty - żołnierzem był ale to nie o tego chodzi, prawda? ;D płyniesz
gamini Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Nie bardzo pojmuję ale to mi się zdarza. Troszkę mi prozą. Miłego...
Fly Elika Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 podobaja mi się przemyślenia włożone do wiersza :)) Pozdrawiam, jak to w zwyczaju Pana Białego.
teresa943 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 ejże Peelu, odwagi! zaufaj i skocz! tylko pierwsze wrażenie jest przykre, wnet oswoisz się, odczucie zimna minie i popłyniesz ...może nawet "pod prąd"? lubię Twoje przemyślenia :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja mam hart ducha, więc cóż chcieć więcej:) prawda nie o to:) ale też na C., a właściwie na Ch.:)) płyniesz - gdzie tam?:) dobra pośmialiśmy się, a teraz dziękuję za poświęcony czas - nad czasy:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nic ja też tak mam:) miłego na wzajem pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z dobrze znanym zwyczajem to ja podziękuję za słowa "podobają mi się":) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel właśnie skoczył, Krysiu i nie wie co dalej robić:) pod prąd - mówisz, nie kuś Krysiu, nie kuś, peel jest łatwowierny i jeszcze posłucha:) dziękuję i pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel właśnie skoczył, Krysiu i nie wie co dalej robić:) pod prąd - mówisz, nie kuś Krysiu, nie kuś, peel jest łatwowierny i jeszcze posłucha:) dziękuję i pozdrawiam r ale odwagą sam zyska w oczach, wlasnych i "coniektórych" :)) więc pokuszę jeszcze ździebko :) Widzisz? Udany skok! Teraz rozłóż ramiona, podnieś głowę i śmiało ruszaj! Żabką? Kraulem? Stylem dowolnym? Nieważne. Byle do mety. No, pięknie! O tak! Przyj do przodu! Jeszcze kilka metrów. Wytrwaj! Brawo! Jesteś ge-nial-ny! Tak trzymaj! Hehe, mam po prostu "od rana mam dobry humor" i mam nadzieję nim zarazić Peela. Uda się, nie uda? Próbować warto :))))) Miłego dnia - Krysia
Fly Elika Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z dobrze znanym zwyczajem to ja podziękuję za słowa "podobają mi się":) pozdrawiam r Miło mi ...;;) po raz (?) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi