Fly Elika Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Zbyt późno zbyt rozlegle zbyt mało wiarygodnie już nie jak koniec czegoś czego nie ma nie może tak trwać dla czy na mnie połowił by Zbyt długo
Pan_Biały Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ten rebus zaczynałem już od środka z lewa, z prawa teraz zacznę od początku może tak będzie najprościej o masz zbyt późno pozdrawiam r
wanesa_ciska Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Myslę że to jak żal nad rozlanym mlekiem już się tego nie pozbiera ale trochę szkoda ,,mhm jeszcze ważna jest waga tego trochę ,,,,pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu nie ma żalu wanesso nad mlekiem, jeśli już tak to dojrzałaś, ogólnie dziękuję za wpis pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ten rebus zaczynałem już od środka z lewa, z prawa teraz zacznę od początku może tak będzie najprościej o masz zbyt późno pozdrawiam r tytuł też się liczy czyli ma znaczenie Panie Biały nie spasował jednak (?) :))) pozdrawiam Pana Białego
Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się ten rebus zaczynałem już od środka z lewa, z prawa teraz zacznę od początku może tak będzie najprościej o masz zbyt późno pozdrawiam r tytuł też się liczy czyli ma znaczenie Panie Biały nie spasował jednak (?) :))) pozdrawiam Pana Białego spasował nawet bardzo:) dobra łamigłówka, a nie wiadoma staje się wiadoma - powoli:) pozdrawiam r
Fly Elika Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł też się liczy czyli ma znaczenie Panie Biały nie spasował jednak (?) :))) pozdrawiam Pana Białego spasował nawet bardzo:) dobra łamigłówka, a nie wiadoma staje się wiadoma - powoli:) pozdrawiam r Pan Biały lubi jak widać łamigłówki ? założenie czegoś co trudno wyrazić stało się zatem rebusem, hmm cóż, skoro takie nazywanie można łamać sobie głowę na ile kto potrafi tak i wciąż ... wiadoma powoli czy to znaczy jakąś nową łamigłówkę na zapasy za paskiem lub zagłówkiem ?:)) niech żyje bal humor ważny humor cieszy kto odważny się nie wzruszy niech żyje bal bal nie żyje lecz umiera tam nie płyną tylko słyną na mieliżnie osadzając brzegi :))' nadaremnie kruszyć się tak dzień po dniu (...) A tak mi się ... pozdrawiam Panie Biały :))
bazyl_prost Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 o zło nie wiedziałam? znudziło mi się wersety szatańskie cokolwiek ble, ble, ble
Fly Elika Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi