aluna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 siedzę na dachu świata jestem tuż ,tuż spoglądam w głąb siebie a tu taka ciemność
anna_rebajn Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 z minionych sekund pozrzucałam światło niecierpliwie oczekując przyszłych minut za chwilę za już odgadnę los wszechświata a we mnie nie noc a ciemność tak gęsta i głeboka że boję się snu myśl się kurczy i maleje jestem sama a Bóg we mnie jak ziarnko gorczycy głeboko głeboko Bardzo dobre są te twoje miniaturki. Przejmujące. Uśmiechnij się aluno :-), mimo wszystko. anna
Pan_Biały Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po co nam słońce słowami rozświetlasz zakamarki wszechświata masz nas a my dzięki tobie wizję
Pan_Biały Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 o to był mój 1000 wpis stawiam piwo, wino, co kto lubi:) zdrowie Ani
Magda_Tara Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękny wiersz, Aniu piękny wiersz, Rafał :))))))))) lubię...ciebie :))))))))
aluna Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za ....wszystko! Jesteś przemiła i empatyczna ,a to najcenniejsze cecgy dobrego czlowieka! Całuski! Ania
aluna Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to teraz uśmiałam sie szczerze ,pierwszy raz od dawien.... dawna! Pozwól że ja z co kto lubi...kroplówkę...ha...ha! Oczywiście Wasze zdrowie! Ania
aluna Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękny wiersz, Aniu piękny wiersz, Rafał :))))))))) lubię...ciebie :)))))))) Dziękujemy Magdo (ja i Rafał),za to że piękne wiersze!A za lubię ..Tobie podziękuje ...Rafał! Ściskam! Ania
Fly Elika Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 miniaturka, jak zdrowe podejście i zdrówka tego życzę
aluna Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za z d r o w e!!! Uściski! Ania
aluna Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie...gamini! Pozdrowionka!
Rekomendowane odpowiedzi