Nessa Isilra Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 wyglądasz jak lipa a ja nie wiem czy się lipa rosochacić może wiesz jestem jak rtęć zakwitasz w połowie pachniesz a ja się mglę okrągło to takie miejsce we mnie środek ciężkości który wchodzi pomiędzy słoje wpycham żebro oddaję moje oddzielił płuca od bicia oddychał mam wiele pomysłów żeby stworzyć nas z deski i noża
f.isia Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 teraz mogę jeno powiedzieć, że z rosochacenia wywaliłabym "ć" ;)
JacekSojan Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dołączam się do postulatu f.isi; przerzutnie bardzo utrudniają czytanie; jakby nie można wg zasady: wers - zdanie; pozdrawiam! :) J.S
Toby Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 ciężki w odbiorze to wiersz, jeszcze tu zajrzę. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Czytałem. Nie mam zdania. Pozdrawiam.
Nessa Isilra Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rosochacenie nie mogę pozbawić "ć", bo w mojej wizji to wszytko zmieni, przynajmniej dopóki się nie oswoję z taką zmianą i teorii nie dorobię ;) dygam
Nessa Isilra Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dołączam się do postulatu f.isi; przerzutnie bardzo utrudniają czytanie; jakby nie można wg zasady: wers - zdanie; pozdrawiam! :) J.S postulat f.isi w sferze rozważań. Może faktycznie niektóre przerzutnie utrudniają i bez potrzeby są, dlatego też co nieco poprawiłam. Dalsze ingerencje na tym etapie mało jasne jak dla mnie, chyba, że masz jakiś pomysł? :) dygam nóżką Ness
Nessa Isilra Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję, że podźwigniesz ;P
Nessa Isilra Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż, jestem przerażona, że gniotek mój tak destruktywnie na zdolności poznawcze wpływa ;) dygam ;)
f.isia Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) tyle jeszcze dorzucę Nesso, chyba sama musisz znaleźć sposób na ujarzmienie przekazu ale nie kombinuj zanadto, bo to służy ino nieczytelności ;) :)
Nessa Isilra Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) tyle jeszcze dorzucę Nesso, chyba sama musisz znaleźć sposób na ujarzmienie przekazu ale nie kombinuj zanadto, bo to służy ino nieczytelności ;) :) zakuję w dyby, przypiekac będę i zbiję, aż się skórczy i możye wtedy przekaz się jasny wyklaruje ;) dzięki za wgląd i pozdrawiam. :)
Tomasz_Piekło Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Tak, chyba trochę przekombinowałaś, ale puenta ok.
Nessa Isilra Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że chociaż puenta przypłęciła. dyg ;)
Rafal Tarnowski Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Chryste Panie nie wiem co bierzesz ale...przestan:D Liryka..hmmm... Prozaiczna wymowa lamanych sentencji;/
Nessa Isilra Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Placebo na wszystko. ;) Cóż prozaiczny taki temat gniotka mojego. dygam :)
Rekomendowane odpowiedzi