Zbyszek_Dwa Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 za oknem pragnienia rozpostarły tło dla pól choć majaczą od serca szpakowate ścieżki wiedzą czego pragnę gdzie chcą usiąść kruki choć szkoda starego drzewa za rozmazanym oknem rytmem mówią krople z wiatrem cicho krążą czerwone liście bawią rozwichrzonym tańcem a on na pewno będzie nasz tylko się uwinę choćby rozkałatanym pociągiem popędzę
Adrian_Poraj Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Przedostatnią zwrotkę lepiej napisać tak: ,,na pewno będzie nasz tylko się uwinę" , o wiele lepiej wygląda. Pozdrawiam ;).
teresa943 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Zbyszku, przepraszam, ale trochę zamieszałam po swojemu za oknem pragnienia rozpostarły tło pól od serca majaczą szpakowate ścieżki wiedzą czego łaknę gdzie chcą usiąść kruki choć żal retro drzewa za rozmazanym rytmem mówią krople z wiatrem cicho krążą bawiąc czerwone liście rozwichrzonym tańcem będzie na pewno nasz tylko się uwinę popędzę choćby rozkołatanym pociągiem Oczywiście, to tylko propozycja :):) Wiersz mi się podoba. Melancholia i subtelnie wyrażona tęsknota. Ładnie. Serdecznie pozdrawiam :))) Krysia
Piotr_Strzałecki Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Jak w większości przypadków jestem za tym, by niczego nie zmieniać :) Lirycznie... dobrze. Ładnie. Porywa do rozmyśleń.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Dziękuję Adrianie za sugestie napewno do przemyślenia Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Tak wiem w tym wierszu az korci... a Krysia lubi... :) Dziękuję:) Z pewnością sporo zmienię Ciepło pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Dziękuje Piotrze za ciepły komentarz ale jednak zmienic to i owo trzeba Pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i po to jest warsztat, by się dzielić merytorycznymi uwagami, Autor zawsze ma ostatni głos, więc zrobisz jak uważasz :) serdecznie i cieplutko pozdrawiam :)))) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi