Koval_ZNowin Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 idę listopadowym krokiem trochę rozkołysanym warunki surowe wietrzne deszczu już nie ma choć resztki liści z drzew upadają podnoszę dłonie pomocne od prawdziwego pomarszczone podobne są myślałem tylko -nie uschniesz
teresa943 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 zadałeś mi ćwieka...czytam już któryś raz i nie wiem, co z tym "dywanem"...marzenia? ech, chyba jestem zmęczona...albo zastój szarych komórek :)))), więc nie skomentuję...dzisiaj ;) pozdrówki wieczorowe:)
Koval_ZNowin Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiec czekam na jutro:) pozdrawiam serdecznie
neverendingstory Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Moim zdaniem świetny i pasuje do tego co widac za oknem :) Co do dywanu to wygodny jest. Zawsze prace domowe zadawane w szkole odrabiałam na dywanie :) Pozdrawiam serdecznie.
Pan_Biały Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stanowczo za dużo przymiotników - też je lubię ale od nadmiaru wiersz gaśnie pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj, wróciłam z nową energią, co widać :))) sorki, że wycięłam co nieco... idę rozkołysanym krokiem warunki surowe wietrzne resztki liści upadają z drzew bez deszczu podnoszę pomocne od prawdziwego pomarszczone myślałem tylko -nie uschniesz fajny wiersz a dywan też przydatny...może peel leżał na brzuchu i nanosił na kartkę bogactwo swego wnętrza? mam nadzieję, że dywan puszysty :))) serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 dobrze się czytało Kovalu, pokrzepiająco J. serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak ja też tylko na nim odrabiam:) pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stanowczo za dużo przymiotników - też je lubię ale od nadmiaru wiersz gaśnie pozdrawiam r dziękuję ale pozostaną:) pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj, wróciłam z nową energią, co widać :))) sorki, że wycięłam co nieco... idę rozkołysanym krokiem warunki surowe wietrzne resztki liści upadają z drzew bez deszczu podnoszę pomocne od prawdziwego pomarszczone myślałem tylko -nie uschniesz fajny wiersz a dywan też przydatny...może peel leżał na brzuchu i nanosił na kartkę bogactwo swego wnętrza? mam nadzieję, że dywan puszysty :))) serdecznie pozdrawiam - Krystyna no witam witam:) no niestety taki zwykły, ale też wygodny, pozdrawiam:)
Koval_ZNowin Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło to czytać:) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi