Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

orgowy trójkąt bermudzki

emil_grabicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Zawsze będzie ktoś nie zadowolony...ehh
a całą inicjatywę M.Krzywaka z tym tomikiem popieram i moim zdaniem stara się on by wszystkich zadowolić a im bardziej się stara tym więcej niezadowolonych.Jak już weszła kwestia pieniędzy to już koniec świata po prostu. Dyskusja zawsze ma jednak też sens , ale czasem trzeba jednak najpierw coś poprzeć a potem mówić co ewentualnie można zmienić- bo się wszystkiego odechciewa.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Inicjatywa to jeden z trzech pomysłów, który podał angello, a to, że znajdzie się odsetek tych, którzy wymyślą 1000 powodów na nie, było wręcz pewne. Do tego dochodzą posty takie jak ten, autorstwa niezadowolonego Emila, gdzie mimo wyjaśnienia pewnych kwestii wątek dalej kłamliwie bije po oczach - bo to jest właśnie uczciwość i demokracja wg kolegi Grabicza i jakiś innych kamyczków.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

przepraszam, a na czym można zarobić na boku na portalu poetyckim ?

bo nie bardzo wiem na czym ...

za domenę i serwer trzeba płacić ...
za organizację spotkań też ...

Nie to miałem na myśli. Chodziło mi o to, że oskarżenia iż forum dostaje fundusze z UE i dzięki temu ktoś na tym zarabia jest z gruntu fałszywe.

Za to ja dorzucę cegiełkę:
- jeżeli jakaś osoba/instytucja pobiera jakieś pieniądze z okazji organizowanych przez nas spotkań poetyckich jest oszustem i czeka ją spotkanie z grupą obcojęzyczną.
- jeżeli jakaś osoba bez podania mi informacji załatwia coś opierając się na działaniach naszej grupy jest oszustem i czeka ją spotkanie z grupą obcojęzyczną.

Każde spotkanie jest organizowane za darmo, nikt z naszej grupy nie pobiera za to wynagrodzeń. Każde spotkanie/impreza pod patronatem poezja.org. jest uzgadniania z administracją, tak samo jak każde inne działanie, które jest powiązane z poezją.org.

W tym momencie grupa CzAS to:

Joanna Bąk
Beata Ciszowska
Krzysztof Łojek
Maciej Talik
Adam Maria
Michał Krzywak

Hogw.

i o co w końcu kaman?
tyle szumu w szklance wody
rozumiem, jesień, nudno, więc cosik trza...
wywołać wojnę koń-kur-sową
a co na to zwierzaki?
pozdrawiam i mam nadzieję, że konkurs będzie, już tyle lat jestem z orgiem właśnie - prawie dziesięć, ło matko,
a chciałoby się rzec:" nie liczę godzin i lat"

pozdrawiam Was moi kochani orgo-wicze
i miejta siedobrze, z całego serducha wam tego życzę:)))
dobrego jutra!!!