teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 tak cicho u ciebie w bieli chryzantem szelesty pacierzy dyskretnie drgają nad płomieniem brunatno-czerwone dumania między przedwczoraj a teraz cichutkie tajemnice pamiętasz przychodziliśmy razem do przedwczesnych - ledwie przebudzone zasnęły kamieniem - na drugim brzegu lecz wciąż obok żyjecie kochani pamięcią w światle wiary lepiej widać niewyrażalne
krzysztof marek Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 światło wiary... chyba nie mam jednak takiego światła... piękny wiersz... pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar Talar Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 światło wiary... chyba nie mam jednak takiego światła.. - napisał Krzysztof . Każdy ma takie światełko - ukryte głęboko w świadomości - które prędzej czy później zaświeci - Witaj Krystyno - wiersz bardzo na tak - pamięć o bliskich i nie tylko .... zawsze była jest i będzie dla człowieka najcenniejszym zdjęciem mimo zamazywania go przez czas . pozd.
Somewhat Damaged Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Ujął mnie Twój wiersz, szczególnie spodobała się pierwsza strofa: "tak cicho u ciebie w bieli chryzantem szelesty pacierzy dyskretnie drgają nad płomieniem" Zazdroszczę lekkiego, płynnego i lirycznego pióra. Pozdrawiam serdecznie.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 nie moja forma ale wśród tych prozowatych nareszcie wiersz liryka super - mimo że bez rymów ale treść usprawiedliwia pozdrawiam Jacek
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Tereso głęboka refleksja bez niepotrzebnych błaznowań i słodkich łez stwierdzam tak jak Jacek Suchowicz / uszanowanie / t
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie Marku, pewnie masz, choć może sobie nie uświadamiasz...cieszę się, że się podoba dziękuję serdecznie pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Waldku! Otóż to...wcześniej czy później zaświeci :) cieszy mnie Twoje "tak" i refleksja dziękuję serdecznie pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Somewhat :) Ogramna radość, że wiersz "ujął" i że coś szczególnego znalazłeś; Twoja ocena mojego pióra...wywołała rumieniec... dziękuję :) Serdecznie pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku witaj :) Twoja ocena bardzo wiele dla mnie znaczy dziękuję Serdecznie pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Cię Tomku, Twój komentarz współbrzmiący z Jackiem jest dla mnie radością bardzo dziękuję Serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Koval_ZNowin Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Dobrze że podkreślasz barwy, kobiety się na nich znają podobno:) pozdrawiam serdecznie, wprowadziłaś w klimat
Magda_Tara Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 najładniej o tym dniu :))
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak widać znasz "kompetencje" kobiet w zakresie barw... i nie tylko :) dziękuję serdecznie pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Magduś :)))) pozdrawiam ciepło - Krystyna
Boskie Kalosze Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatrzymałem się na chwilę i zadumałem. Smutne: dziękuję.
Teresa Wit Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Tylko szept wiersza niech koi ciszę, a słów jak najmniej....pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatrzymałem się na chwilę i zadumałem. Smutne: dziękuję. Witaj Marku! To ja dziękuję za zatrzymanie i zadumę. Serdecznie pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Tereso. Serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Rekomendowane odpowiedzi