Karol Mainka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 być Trwam przy tęsknocie niewykorzystanych szans trawiony bólem jak kijanka w żołądku swej rodzicielki Źródło niewypowiedziany szelest mych słów nadzieja i lęk już wiem co być powinno
Kris o Poranku Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja nie , zupełnie nie wiem co być powinno
Wuren Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Delicatessen? Pozdrawiam :) Wuren
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 biedna kijanka... czemu akurat kijanka? Temat ważny choc forma mnie nie szokuje.... Pozdrawiam Agata
Mea Liberta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 za mało metafor, zbyt dosłownie, czytając widziałam żabę na skraju jakiegoś bagna Pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Mea Liberta dnia 26-08-2004 01:17.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 byc??/ ja bym wolała zeby tego tu nie było tera
Karol Mainka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuje za komentarze. Pozdrawiam. Karol
Rekomendowane odpowiedzi