Anna_Para Opublikowano 28 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 dobranoc czarna gwiazdo zbyt późno rozbłysła na czarnym głuchym pustym zimnym obcym niebie rozbłyskujesz tu ziarnem w pełnogwiezdnym chlebie zasnę modląc się tęskniąc za siebie do ciebie nazajutrz nowym świtem rannie przebudzona wymyślę cię w znajomych gorących ramionach wymyśloną wymarzoną między jawą a snem
piotr marcin Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 bardzo przyjemny wiersz, pozdrawiam.
krzysztof marek Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 hmm... wzruszyłem się po prostu czytając o "czarnej gwieździe"... Twoje utwory są przejmująco stęsknione, Aniu... piękne jest to co piszesz :) pozdrawiam ciepło :)
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Witaj Aniu, bardzo pięknie napisałaś. Niech moc tajemniczej Twej gwiazdy Zawsze rozświetla niebo Twej duszy Niechaj się spełni co sobie wymarzysz Naprawdę ten utwór mocno mnie wzruszył. Pozdrowionka od Bezia.
Anna_Para Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Piotrze Marcinie, i ja pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Krzysiu, wygląda to tak, jak byśmy pisali specjalnie dla siebie:))) Pozdrawiam cieplutko! Anna
Anna_Para Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Beziu, dziękuję za wierszyk i życzenia. Wzajemnie! Pozdrawiam, Para:)
Gość Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Krążąc miedzy jawą a snem, pozwolę sobie i ja powiedzieć, że wiersze Pani, Anno są piękne i trącają czułe struny. Pozdrawiam Jolanta
Anna_Para Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Dziękuję Pani, Jolu. Pozdrawiam, Para
Rekomendowane odpowiedzi