Katarzyna Leoniewska Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 zadomowieni w chaosie szkicujemy rzeczywistość krzywa łamana spełnia wymogi umowy o abstrakcję tu się nie dzieje w połowie czasu nie wypada prosić o długopis podpisani wyżej wymienieni wyrywają kartki od końca napełniając płuca tuszem
Toby Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. płuca tuszem? - niezręczna msz to konstrukcja - tusz to płyn a wdycha się powietrze więc czegoś tu nie rozumiem :) Jeśli chodziłoby o topienie się w tuszu jak topienie w stawie - np., powiedzmy, w takim przypadku może lepiej by brzmiało: dławiąc się tuszem,czy coś w tym stylu... Pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Wdycha się powietrze, a nie płyn? No właśnie, płyn (tusz) raczej zalewa, nie ułatwia oddychania. Zabieg był zamierzony, toteż nie do końca rozumiem "niezręczność"...
Toby Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi się wydaje, że płynu się nie wdycha....chyba że opary z płynu...no nic, nie pomogłem, pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Przecież potwierdzam, że płynu się nie wdycha ;P Płyn w płucach raczej szkodliwy i taki był też zamiar, odnośnie napełniania tuszem.
Toby Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lustrzana igraszka pozwoli mi zrozumieć ;) Kłaniam się,
Anna_Para Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Bardzo dobry tekst! Metafora krztusi, czy dusi- ważne, że działa ten "Akt".Pozdrawiam, Para
Rekomendowane odpowiedzi