Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak zwykle w piątek na nagiej podłodze dywan zwinięty bo żal grali w butelkę usta usta ktoś nawet zdjął skarpetki wąska szyjka dostaje się głęboko do wewnątrz stary bóg którykolwiek odwiedza ziemię wypełnia elektorat następnie zostaje wyrzygany do kieszeni w żenującej ciszy
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zabieram ze soba... gardze czymś takim i jestem dumna ze mnei takie zabawy ominęły... bardzo podoba mi się wiersz... naprawde ciekawy temat i dobrze ujęty... gratulacje Tera
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "ktoś nawet zdjął skarpetki" Tak. :) bezet ps. ostatnie 3 noce weekendowe to był horror (piętro wyżej) - rozumiem dokładnie.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bogdanie:) od jakiegoś czasu Twoje komentarze dotyczace moich tekstów wyglądają tak: tak mam się czuć gorszy? tak kowalski
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie :) bezet
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niby niepoetyczny temat- a jednak ujęty w tak ciekawy sposob ze użeka, ujołes całosc bardzo zgrabnie:) Pozdrawiam Agata
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba 'urzeka' i 'ująłeś' oczy bolą przy takich bykach za odwiedziny nie podziękuję bo ostatnio nie wolno:) pozdrawiam kowalski
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wyrzuciłabym "następnie" z ostatniej strofy... To takie... niepoetyckie (?). Reszta świetna. U mnie od soboty przez trzy tygodnie bez butelki (usta, usta), w skarpetkach, boga nie będzie, więc nikt go nie wyrzyga... Ale w bloku obok codziennie jest piątek + robienie dzieci... Wesoło i tragicznie. Reasumując: wiersz świetny... Pozdrawiam, Pat.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz, że pierwotnie w wierszu to 'następnie' nie miało miejsca? po którejś z kolei serii poprawek poczułem, że właśnie tak brzmi zadowalająco... tak czy siak obiecuje nad tym pomyśleć (cieszę się bardzo, że tekst przypadł do gustu) pozdrawiam miś kowalski
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czytam i czytam.... dalej jestem idealistką :)))) tera
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Tero, dwa Twoje komentarze pod moim wierszem... oczom (i reszcie zmysłów) uwierzyć nie mogę... czytaj, czytaj dalej... pozdrawiam kowalski
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 się nam Kowalski rozwija pozytywnie
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Michale, urzekłeś mnie to co mam się oszczędzać... będe Ci miodziła jak moge :)) Tera
Rekomendowane odpowiedzi