Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Gosława 2 362
Jakie to są czułe słowa mimo ogromu ciężkich przeżyć
Twój podmiot liryczny na cito potrzebuje spaceru
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez viola arvensis · Opublikowano
@Migrena jak to mówią : " na układy nie ma rady"Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ale jak sie czyta takie wiersze to i układy stają się przyjemniejsze. Wiersz dzieki charakterystycznym dla Ciebie, niesamowitym środkom stylistycznym, jest barwny, głęboki i porusza nie tylko wyobraźnię ale całe wnetrze świadomego czytelnika. I chce się czytac i czytac ... To tyle, proszę miłego Pana. -
Przez viola arvensis · Opublikowano
@Migrena ach proszę Pana, dziękuję serdecznie za przychylność i komentarz na miarę wiersza szyty. Bardzo doceniam Pana wnikliwość i uważność- to prawdziwy skarb. A ... moja kolejna ksiażka ( jak Bog pozwoli), za kilka miesięcy. Tymczasem ja marzę o Pana książce. Serio, serio. @Jacek_Suchowicz no i teraz trzeba by ogłosić konkurs - kim jest Pani na P?Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dziekuję serdecznie, za ten Twoj wyjątkowy, wierszowany komentarz. -
Przez Mel666 · Opublikowano
Śniłam... snem kamiennym wyrytym głęboko, głęboko jedna czwarta zbliżające się kroki trzy czwarte - brama otwarta do czyśćca w dolinie niepłonącej nadzieją pomiędzy światami Śniłam snem jawnym Śniłam snem o świcie Nie brzęczały tam świerszcze Nie nuciło melodii życie Śniłam snem szalonym pigułki jedna czwarta a może trzy czwarte o północy Cicho, cicho po malutku stopklatka myśli Słyszę kroki na schodach Ten, który niesie światło bezsenność to jego nałóg -
Przez FaLcorN · Opublikowano
@.KOBIETA. Gdybyś napisała to na priv, to tak by byłoZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez LessLove · Opublikowano
@Poezja to życie To ważne, że szczerze, znaczeniom nie wierzę jednoznacznym, bo każde znaczy inaczej, temu który sobie wierzy :-)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne