Anna_Para Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 zawrócić kijem Odrę zatkać gębę zegarom na siłę posypać głowy prześmiewców i niedowiarków zrobić sobie lifting kory mózgowej wyszorować zza pazurów smród sumień sprzed wieków nie potrafię i nie przemienię krwi przodków w kaszankę spraw zatem Panie Boże żeby nie było gorzej Twoja na zawsze A.
krzysztof marek Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Fakt! Prześmiewców i niedowiarków coraz więcej i więcej! Trafnie i celnie i.... z chęcią bym się dopisał do Twojego manifestu :) Pozdrawiam Serdecznie :) K.
Anna_Para Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Dzięki, jak zwykle gorąco pozdrawiam i znikam, Para :))
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 No brawo Aniu to mi się podobało. Mam ja na swej liście czarnej wielu takich, którym by się przydało zrobić lifting kory mózgowej, ale im to i tak nie pomoże. Krew przodków nie tylko w kaszane zmienili, ale i swoim zachowaniem jeszcze ją zbrudzili. No super utworek, pozdrawiam Bezio
Anna_Para Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Dziękuję, Beziu! Ale słodki nick! Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi