Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński nawet mi się to zaśpiewało i język mi połamało... ..."ceratkomajteczki"... Chyba mam coś z wymową     
    • To jakaś kizia mizia:)
    • @Manek Temat bardzo ciekawy i nawet próbowałam podjąć się tego zadania, niestety dziś moja pustkownica jest coś zajęta milionem innych rzeczy. Nie chce ze mną współpracować ostatnio jeśli chodzi o pisanie. W zasadzie też lubię wszystkie pory roku, najbardziej wtedy kiedy jestem radosna i tryskająca energią. 
    • @Deonix_ No to jeszcze został ... fiolet  Tajemniczość, kreatywność, intuicja, duchowość... Nie spodziewałam się aż takiej "synchronizacji" na łączach .. Dziękuję za czytanie i dziękuję że chciałaś z nim chwilę zostać i napisać jak Ty to widzisz i czujesz ... @Rafael Marius mają ogromną moc "znaczenia" miło Cię widzieć. Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Bożena De-Tre Bożenko sprawiłaś mi ogromną radość że treść Ci tak popłynęła... bardzo Ci dziękuję kochana  @violetta prawda tym bardziej po latach ....
    • Cymbał*   Znikają już gwiazdy jak zimne kryształy, promienie łaskoczą samotnych już ludzi i ciągle nam grają cymbałki - cymbały:   strunowe to dźwięki, chordofon podgrupy, krasnale brodate - jarmułki bezludzi, donośne organy, świętoszki - nadgrupy -   śpiewają już panny jak ciepłe bułeczki i niechaj najmilsza: o, tutaj już budzi - daj mi i różowe - ceratkomajteczki...   *więcej informacji Państwo znajdą w następujących esejach: "Komentarz - komentarz odautorski" i "Mój drogi świecie" - Autor:   Łukasz Jasiński (luty2025)  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...