Duks Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Gdybym Cię spotkał, gdy nie spotkałem. W pociągu marzeń, którego nie było. Gdybym mógł spojrzeć, w Twe oczy nieznane. I wyrzec słowa, niewypowiedziane. Gdybym mógł… Gdybym… Na cóż gdybanie? Niech myśl uporczywa Już nękać przestanie.
Duks Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Dzisiaj tak trochę filozoficznie :)
Alimiel Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Duks nie można tylko wciąż chwalić ludzi bo to ich rozpuszcza, ale inaczej się w Twoim przypadku nie da :), prawie każdy wiersz to perełka. Kiedyś ktoś powiedział mi coś mądrego,więc powtórzę za nim i Tobie: Posiadasz dar uwodzenia słowem :))) Normalnie cieszę się, że nie znam Cię osobiście bo pewnie popłynęłabym poniesiona Twoim niesamowitym darem. Miłego dnia Kasia
Duks Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Z całego serca dziękuję Kasiu. Obiecuję, że się nie rozpuszczę:) Pozdrawiam Cię serdecznie.
Anna_Para Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Gdybym mogła się wtrącić:) Bardzo dobry wiersz, rytm trzeba poprawić: usunąć po prostu dwa wyrazy:"jeszcze" i "już"- sprawdź, będzie płynniej! Ale i tak mi się podoba! Pozdrawiam serdecznie, Para
Duks Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 "Gdybym mogła się wtrącić:) " Bardzo proszę. :-) A tak na poważnie: Dziękuję za pochwały oraz za uwagi. Przemyślę to. Bardzo sobie cenię wszelkie komentarze. Pozdrawiam serdecznie.
Gość Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Ten pociąg marzeń jest i cały czas jedzie. Dzięki temu możemy Twoimi pięknymi słowami się cieszyć Andrzeju ;-) Wieczór już więc wieczornie macham łapką jolkową :-)
Duks Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Bardzo Ci dziękuję Jolu. Twoje teksty, jak np. "...wieczornie macham łapką jolkową :-)", zawsze mnie rozbawiają. Dzięki Ci za to.
Gość Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Ależ nie ma za co! To ja teraz jak te ... łaskotki na Ciebie działam Andrzeju ?! Niech będzie ; ponad wszystko kocham , jak inni się cieszą. Macham ... nie , nie macham ale za to uśmiech zostawiam :-))) dubeltowy !
Rekomendowane odpowiedzi