Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 resztki dnia schowa między zachodami jaśniejsza plama cieni tworzyć nie umie tylko jasnowidzący oczekuje pytania kiedy będzie ciepło odpowie w maju ona już twoje sukienki w mroku studzi deszczem lato wyszumiała pod drzewa bez liści
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 to cudowna pora roku! jeśli inspiruje tak przepiękne wiersze brawo, Krzyśku! połykam jednym haustem!
wanesa_ciska Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Jesienna pani i bez liści ... piękna jak zawsze ...pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "To jesień" nie da się ukryć - obrazowo Panie Krzychu aż w kalendarz zerknę ile do maja:) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 jesiennie u Ciebie i już bez liści a za oknem wciąż kolorowo...wyjrzyj, wyjdź z siebie na zewnątrz zamiast patrzeć w kalendarz :))))) chciałoby się rzec peelowi pozdrawiam Krzysiu :-) Krysia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i cudowna. "Zastrzeliłem się październikiem w łeb"-Coma. Ten kawałek akurat lubię. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bezli (ści) tosna i piękna. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórzy to mają dobrze, ja jeszcze nie mam przyszłorocznego kalendarza. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pośpieszyłem się, wiem. Wieczorem nie widać czy jeszcze liście spadają ale deszcz szumi całkiem realnie. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mi, ale z tym pytaniem proszę zwrócić się do najbliższego jasnowidza. Prawdopodobnie odpowie w maju. ;) Za to ja pozdrawiam ciepło Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi