teresa943 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 ciężko okiełznać przekorę na ugorze bez wsparcia jedynie nikły ognik awaryjnym wyjściem zielone światło drogą z matni do miłości niedługo drzwi i progi przyjazne w przytulisku zwykłość przepołowimy
wanesa_ciska Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 radość nie potrzebuje towarzystwa, choć z reguły go ma, samotność, smutek nie zawsze ten ktoś jest ,ale pomocna dłoń raczej wskazana jest .....pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Przy-, przy-, prze-miło! Zawsze mi u Ciebie dobrze, Teresko! I dźwięcznie i lirycznie! Pozdrawiam, Para!
Pan_Biały Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 tytuł świetny dla wiersza a co prawda to prawda:) dobrej nocy
teresa943 Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i radość i smutek dzielone na pół zawsze procentują a człowiek nie jest "samotną wyspą" i pragnie życzliwości drugiego człowieka; to, że nie zawsze znajduje (nawet pod jednym dachem) to inna sprawa...i w tym sęk... dziękuję Waneso ciepło pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze miło Cię widzieć, taką radosną, spontaniczną i otwartą :)))) świetnie, że tu czujesz się jak u siebie...taki gość to skarb :)) dziękuję Aniu ciepełka i radości - Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo czyż nie łatwiej razem? cokolwiek...wszystko...na pół :))) witaj przemiły Gościu w moim "przytulisku" i rozgość się jak u siebie :)) dziękuję serdecznie i cieplutko - Krysia
Fly Elika Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Krysiu, napisałaś to jak zwykle tak życiowo ... to bardzo mnie ujęło ...skojarzyło mi się smutno z dawnymi i nosiwodą :) przykre kiedy ramiona się wcale nie odciążają Pozdrawiam ;-)
teresa943 Opublikowano 9 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fly, ja zawsze piszę z życia a bardzo często z własnego doświadczenia...znam aż za dobrze ciężary ponad wytrzymałość jednych ramion...cieszę się, że Cię ujęło moje pisanie dziękuję cieplutko pozdrawiam :-) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi