Jan Neck Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 świat zastał na mnie lukier opętania pięć zastanowień zgryz do bólu krzywy w gardle klepsydry bladą mąkę zamiast piasku którego rozpuszczą przypływy świat zastał na mnie potok jego cienia w oczach kwiat światła czy też odbicie chwil - włóczących istnień bez imienia a na ganku ziemi bezowocne życie świat zastał na mnie długie już paznokcie i blade spojrzenie spiętrzone szkwałem wolę być we krwi wrażliwym po łokcie niż do szpiku kości wypłowiałym chamem
Anna_Para Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Jak to u Ciebie- interesująco, intrygująco! W dobrej formie -ważna treść. tak, właśnie chamstwa się trzeba obawiać i koniecznie działać przeciwko niemu! Kilka fajnych metafor jak "lukier opętania", "ganek życia"- świetne! Cieplutko pozdrawiam, Para
teresa943 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Janie, bardzo, bardzo...jak zwykle u Ciebie warto poczytać i zamyślić się... serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Judyt Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 ej..fajne to szczególnie puentą, pozdrawiam wrażliwca wrażliwiec J.(:płoniaście Janie
Sole Italia Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 ...wolę być we krwi wrażliwym po łokcie... piękne, jestem zauroczona i jakże bliskie mojemu sercu :)
Rekomendowane odpowiedzi