Anna_Para Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 znowu się umiem uśmiechać nie czekać i nie narzekać znów wstawać nielewą nogą wystarczy że jesteś obok wyznaczam kroplami minut zwyczajny babski azymut i znów mi nic więcej nie trzeba ot trochę Ciebie jak chleba
Oxyvia Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Ładne i bezpretensjonalne. Aż się robi ciepło w ten jesienny wieczór z wiatrem. :-)
teresa943 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 ojejej, Aniu, jak fajnie:) tak prosto po kobiecemu, że aż chce się z radości śpiewać :)))) serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Magda_Tara Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 po kobiecemu? jam kobieta, a tak nie umiem. :))))))))) a poza tym ładnie, moje przedmówczynie mają rację, no, może z tym śpiewaniem... ale tańczyć, czemu nie? :))
Tumus Eulusys Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Ech... ten Twój partner to z każdym wierszem urasta do rangi bóstwa! ;-) Pozdrawiam, TE.
Magda_Tara Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))) jeśli jest tak wielbiony przez...peelkę(?) cóż mu pozostaje? ;D
gabriel p. Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 bardzo optymistycznie :-) pozazdrościć tylko można, że tak dobrze się układa. pzdr :-)
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Oj, Gabrielu!!! O wierszyku! Nie o układankach! :):):)Całuski serdeczne! Para
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Oxywio! Serdecznie dziękuję za miły komentarz! Pozdrawiam! Paranormalna:)
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Dzięki, Teresko. Właśnie od niedawna znowu podśpiewuję pod noskiem! Cieplutko, z wdzięcznością, Paraanna:)
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach Ty kobietko, kokietko! Ty nie umiesz??? Całuski, Para
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))) jeśli jest tak wielbiony przez...peelkę(?) cóż mu pozostaje? ;D Właśnie...jeśli jest! Bo kiedy go nie ma !!! Ech, źle! Cmokasy, zazdrośnice! Paraanna
Toby Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Ujęłaś mnie za serducho tym tekstem. Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Toby:Cieszę się niezmiernie, że tekścik się podoba, i że ujął! Cieplutko, Para
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Aniu u ciebie zawsze najmocniejsze jest zakończenie...wszystko niby banalne/ograne/dziecinne, a potem w tym grzecznym świecie pojawia się zjadanie peela...Wyczuwam w tym pisaniu potencjał...bo twoja przewrotność jest intrygująca... Pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu kolejny świetny "babski" wiersz!!! w prostocie siła i ten mocnego kalibru ładunek pozytywnych emocji wybuchł - jestem trafiony jego odłamkami za co Ci dziękuję. Zabieram ze sobą dobrego dnia i pozdrowienia r
Tumus Eulusys Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))) jeśli jest tak wielbiony przez...peelkę(?) cóż mu pozostaje? ;D Spijać słowa z jej ust! :-)
Anna_Para Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jej! Dzięki, Basiu! Jakiż to dla mnie komplement! Aż w skowronkach cała! Para
Anna_Para Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Panie Biały! Dziękuję za "świetny babski"! Jest mi baaardzo miło i płonię się naturalnym rumieńcem! Serdecznie i cieplutko! Para
Anna_Para Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Tumusie! Jesteś kochany! Ale niech Jemu ktoś to powie! On nie spija! Nie wie nawet, że ja istnieję na świecie:( Gorąco pozdrawiam! Parapoetka, Paraanna
Rekomendowane odpowiedzi