Magnetowit_R. Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 czekałem spokojnie papieros za papierosem gdy już leżał przystąpiłem do zakończenia zakończenie jest trudne ryzykujesz założyłem reklamówkę na głowę zawartość zostanie w środku część w reklamówce resztki w przewietrzonej czaszce lubię te jasne spodnie i zawsze uważam za każdym razem ciebie....ty.... wydałaś ten wyrok idź z szatanem czy bogiem zawartość reklamówki weź sobie na drogę
Bernadetta1 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 te papierosy dość wyswiechtane w poezji juz sa.Kropki tez mi nie pasuja;).Poprzedni wiersz byl dobry, ten niestety niezbyt.Pozdrawiam.
Emu Rouge Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 zaczyna się fajnie, potem czegoś zabrakło. pozdr aga
Marcin Katulski Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 "Nie jeden porządny facet wylądował przez kobietę pod mostem" Nie lubię czytać o porażkach. Nie lubię o nich słuchać. Puenta jak tandetny hip hopowy kawałek, który leciał mniej więcej tak: "Pocałuj mnie w d*pę i jak gó*no poczuj się.." Nie zachwyciła mnie. Pozdrawiam, Magentowicie R. :)
Magnetowit_R. Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to, że laska sie pościła to porażka faceta? pewnie tak.... dlaczego mi wrzucasz i inni wpływy HH? poza cypress hill i PKF nie slucham wogole. chyba zbytnio cię zaatakowal. Dr Hackenbush miał lepsze teksy. pozdr
Marcin Katulski Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Ja nie słucham hh. Tylko rocka, jazzu i klasycznej. :) Po prostu słyszy się to na ulicach. Zdziwiło mnie, że kalibra44 nie wymieniłeś. ;)
Aleks Kleks Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Pan to jak Quentin Tarantino widzę, ale przydało by się chyba trochę więcej luzu np w reklamówce ;)
Magnetowit_R. Opublikowano 26 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 hehe, zagadnieniem jest, kogo ukarać.wychodzi ze kobiete (chyba ze rogi przyprawia kumpel) ale pl karze ją katując kochanka i na nią cedując odpowiedzialność. w sumie to mi sie ten wiersz nie podoba
Aleks Kleks Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Rozmawiałem kiedyś z gościem, który przyłapał żonę z kochankiem, i w akcie zemsty kochanka ukrzyżował - to dopiero wizualizacja, nie ?
Magnetowit_R. Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 hehe dobre. Logika by wskazywała na brak winy faceta (chyba że to znajomy/kumpel itp.) bo jak suka nie da pies nie weźmie. ale....testosteron i zemsta dyktują inne rozwiązanie;)
Rekomendowane odpowiedzi